Golf 2 GTI среща(национална)

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
morski
Автомобил:
Двигател:

Golf 2 GTI среща(национална)

Мнениеот morski » Пет 15 фев 2008 14:37

преглеждайки форумите, колеги ми направи силно впечатление , че колегите с определени марки VW инициират национални срещи помежду си.Пример: Корадо среща, Поло среща, Пасат среща.
Е ли възможно и ние, собствениците на Golf 2 (в различните му силни версии само КР, ПЛ, Г-60, VR 6също) да се организираме и да се видим на национално ниво.
Честно, изпитвам нужда да видя колеги със същия като моя Голф. от досегашните сбирки, на които съм ходил такива колиса били рядкост.
който види моя хубавец винаги се изказва суперски, но аз искам да видя събрани на едно място други като мен.Целта ще е да видим какви сме, кои сме, как се грижим за своите коли.
това , което се движи сега по пътищата масово като Голф 2 е смешно и буди големи подигравки у останалите.
интересно става обаче, когато хубав Голф 2, с подходящ рев от аспусите задмине много по-"млади " и натокани колици- казвам го от опит. :twisted:
да се съберем някъде, някога- тръпката от специално събрани Голфове 2 и за нас и за околните ще е голяма.
гледах в Германия и Белгия че си имат точно фен клубове само за Голф 2 GTI и G- 60.
защо не и ние да имаме нещо такова?

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Пет 15 фев 2008 14:42

Потребителски аватар
morski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот morski » Пет 15 фев 2008 15:07

Говоря само за Голф2 GTI, не за Голф3, Шкода Октавия и т.н :!:

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Пет 15 фев 2008 15:31

Морски ти на колко национални срещи си присъствал?Аз лично на две такива и честно да ти кажа не всичко е КР ПЛ Г60.Даже тези коли се броят на пръсти особенно ако са само Г2.Но ако успееш да организираш такава среща няма да е лошо но ако искам да дойда нима ще ме върнете пък и други като мен също може да изявят желание да дойдат с различни машини от ГТИ.

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пет 15 фев 2008 15:37

morski написа:Говоря само за Голф2 GTI, не за Голф3, Шкода Октавия и т.н :!:

Идвал ли си на някой от националните събори?!?
Сигурно не си,като те гледам как се изказваш.
Ето тук може да видиш кога ще е следващото събиране(особено на хора от форума с "бързаци" :wink: VW Любителски Шампионат
Убеден съм че там ще има доста коли които ще бъдат по вкуса ти.А за такава изолирана среща,за която говориш само за Г2 ГТи,ще е много трудно да се направи организацията-не че няма хора с такива коли-напротив,но самото организиране,намирането на терен,където да се проведе,разговор със съответните власти и т.н. е доста трудоемко и трябва човек с як хъс :wink:
И все пак успех-дано се съберете

Потребителски аватар
morski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот morski » Пет 15 фев 2008 16:31

Ами да не съм присъствал на много срещи една на НИМ в София и повече локални. В Бургас такива коли като моята са само две - моята и на колегата "оНия", поне това са идвали на локалните ни срещи. Именно защото нямам опит в организацията затова и пуснах тази тема. Някой по навътре в нещата може да се заинтересува. Аз бих помогнал най усърдно с каквото мога.

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пет 15 фев 2008 19:01

morski написа:Ами да не съм присъствал на много срещи една на НИМ в София и повече локални. В Бургас такива коли като моята са само две - моята и на колегата "оНия", поне това са идвали на локалните ни срещи. Именно защото нямам опит в организацията затова и пуснах тази тема. Някой по навътре в нещата може да се заинтересува. Аз бих помогнал най усърдно с каквото мога.
Хубаво е че имаш мерак,но само с мерак нестава :( Само ГТи-та за сега според мен е невъзможно да се съберат.За след няколко години може да стане както в Европа,но за сега не.Аз пак те каня да дойдеш на първия кръг от ФВ любителския шампионат-не са само двойки и ГТи-та,но има много коли от тези които ти искаш,а и други яки машини :wink:

Потребителски аватар
morski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот morski » Пет 15 фев 2008 19:57

[/quote]...Аз пак те каня да дойдеш на първия кръг от ФВ любителския шампионат-не са само двойки и ГТи-та,но има много коли от тези които ти искаш,а и други яки машини :wink:[/quote]
много благодаря за поканата.
не съм винаги в БГ и затова не съм идвал на тези шампионати, а и сега се очертава да не съм.
идеята ми е провокирана от това , че има срещи на Корада, Поло-та, Джети и други машини.
дали собствениците им са по- организирани или имат повече мерак за срещи, не знам.
понякога оставям колата си нарочно на oживена улица и виждам как се заглеждат хората, затова ми дойде такава идея.
все пак Голф 2 е икона. а особено ГТИ,Г-60 и др. :bowdown :bowdown

G60

Мнениеот G60 » Съб 16 фев 2008 0:58

morski написа:
...Аз пак те каня да дойдеш на първия кръг от ФВ любителския шампионат-не са само двойки и ГТи-та,но има много коли от тези които ти искаш,а и други яки машини :wink:[/quote]
много благодаря за поканата.
не съм винаги в БГ и затова не съм идвал на тези шампионати, а и сега се очертава да не съм.
идеята ми е провокирана от това , че има срещи на Корада, Поло-та, Джети и други машини.
дали собствениците им са по- организирани или имат повече мерак за срещи, не знам.
понякога оставям колата си нарочно на oживена улица и виждам как се заглеждат хората, затова ми дойде такава идея.
все пак Голф 2 е икона. а особено ГТИ,Г-60 и др. :bowdown :bowdown[/quote]Ами заповядаи при нас :wink: нашата ще бъде за всеки които има желание да доиде,щом имаш желание да видиш на едно място такива коли ела няма да върнем никого а и ще има и доста 2-ки КР и може би една Г60 :wink: :lol:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 16 фев 2008 8:52

Хубаво като идея, но дали ще стане :roll:

G60

Мнениеот G60 » Съб 16 фев 2008 10:27

Stefan написа:Хубаво като идея, но дали ще стане :roll:
Ще видим :wink:

Потребителски аватар
Masserati
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Masserati » Съб 16 фев 2008 11:54

може и аз да намина

Потребителски аватар
morski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот morski » Съб 16 фев 2008 12:14

ами, ОК.
за мен ще е супер готино да видя такива коли, събрани на едно място.
трябва ми дата и час.
останалото е мерак, а аз го имам :lol:

Потребителски аватар
morski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот morski » Съб 16 фев 2008 12:33

опаа :(
прегледах темата за Корадо срещата и видях че идеята се върти около 12-20. 04.
няма да съм туук :banghead:
не е ли възможно да се организира нещо междинно до към края на март:хем ще се видят повечето участници в голямата сбирка , хем и такива като мен ще дойдат. :Mr Green Fun

G60

Мнениеот G60 » Съб 16 фев 2008 14:01

За съжаление няма как да стане по рано,защото на повечето колеги колите са в процес на освежаване, тунинг и т.н. и просто трябва да се съобразим и с тях :?

Върни се в “Организационен”