Кажете добър сервиз на VW(и по прицип) в Бургас

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
golf_noob
Автомобил:
Двигател:

Кажете добър сервиз на VW(и по прицип) в Бургас

Мнениеот golf_noob » Пет 15 фев 2008 15:41

Търсачката не отговаря еднозначно, затова отварям тема.
За масла и други дребн работи не става дума, говаоря за диагностика на оказване, двигател и т.н.
Нещо ми писна от разни майстори с по един комплект ключове и чук :wink:
Иначе мога да споделя за едно място където имат добра база за диагностика на горене, тоци и т.н. - околовръстното между кръстовището на М.Рудник и Трапезица (в тази посока), малко преди сфетофара зад ст. Черноморец, има отбивка от околовръстното, има табела Bosh. 20кинта е дисгностиката.

П.С. Когато нещо не върви - просто вземи по-голям чук :D

Потребителски аватар
gepy_m
Автомобил: VW Passat B6
Двигател: BXE 2007 1 9 TDI

Мнениеот gepy_m » Пет 15 фев 2008 15:57

Здравей градски , значи аз ходя в един сервиз в М.Рудник, намира се като хванеш пътя за Шилото има отбивка в дясно.Води се сервиз за VW и AUDI.Там са два сервиза в една сграда.Аз ходя във втория (смисъл по вътрешния,като отиваш към тях).Маистора се казва Tошко и специално за VW разбира много ,ходя само при него и съм доволен
:respect

Потребителски аватар
jetta75
Автомобил: VW BORA Variant 4motion
Двигател: AJM 2000

Мнениеот jetta75 » Пет 15 фев 2008 20:37

Точно там отиди.Тошко е голям спец по VW. Телефонния номер на сервиза е 85 00 15 и 0887663645.Друг добър майстор в Бургас е Здравко в кв."Победа" е засега.Като караш по "Индустриална" по посока към Меден Рудник след затвора има бензиностанция OPET там на кръстовището завиваш наляво и караш направо до последната възможна пряка вдясно и първата възможна вляво или иначе казано ул."Мадара" в европейската част на Комлука.

Потребителски аватар
Americanec
Автомобил:
Двигател:

Re: Кажете добър сервиз на VW(и по прицип) в Бургас

Мнениеот Americanec » Пет 22 фев 2008 9:20

golf_noob написа:Търсачката не отговаря еднозначно, затова отварям тема.
За масла и други дребн работи не става дума, говаоря за диагностика на оказване, двигател и т.н.
Нещо ми писна от разни майстори с по един комплект ключове и чук :wink:
Иначе мога да споделя за едно място където имат добра база за диагностика на горене, тоци и т.н. - околовръстното между кръстовището на М.Рудник и Трапезица (в тази посока), малко преди сфетофара зад ст. Черноморец, има отбивка от околовръстното, има табела Bosh. 20кинта е дисгностиката.

П.С. Когато нещо не върви - просто вземи по-голям чук :D

този го знам,ходих един път с полото да ми правят диагностика,каза ми че не могат да напраят на таакава кола,защото била смесица м/у ваген и форд....
колко са издухани само....

Потребителски аватар
jetta75
Автомобил: VW BORA Variant 4motion
Двигател: AJM 2000

Мнениеот jetta75 » Съб 23 фев 2008 18:47

Мисля че го бъркаш с някой друг.Качествена диагностика може да направи и Васил Василев от кв."Сарафово"- долу на колелото завиваш наляво (като идваш от Бургас) и първата възможна вдясно.

Потребителски аватар
hristov_GL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hristov_GL » Съб 23 фев 2008 19:31

в комлука срещу автоморгата ХЕЛМУТ има едно сервизче с две клетки ,казва се АУТОКОРЕКТ ! там ми правиха основен ремонт и съм много доволен ! (не само този ремонт са ми правили и съм доволен от работата им)! как ще го познаеш сервиза : горе има един надпис АУТОКОРЕКТ на червен фон и до него има ВАЛВОЛИН и МОНРО :) те са две сиви високи врати !

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”