Проблем при палене и датчика за бензина???

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
ecstasy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Проблем при палене и датчика за бензина???

Мнениеот ecstasy » Пет 15 фев 2008 20:27

Здравейте приятели, наскоро си взех POLO 3 97г. 1.4 60кончета , син металик /кукла/, но за съжаление проблемите много бързо започнаха да излизат на яве.. Когато дам на контакт и докато деактивирам алармата, завъртам и се чува звук като от ел. мотор /стартера/ но без да завърти и запали двигателя, след това връщам ключа на изходна позиция, пак завъртам и пали без грашка! Ходих на майстор и каза, че сигурно е от бендикса, а други казват, че този проблем го има при почти всички VW - гени. Незнам вече на кой да вярвам! Най интересното е, че когато и скимне, тогава го прави това, но напоследък зачестя! Какво да правя?

Другия проблем е с бензиновия показател - показва си каквото си поиска /хахах/ но не е смешно! незнам кога ще ми свърши бензина и колко имам в момента! Понякога показва точно, друг пат да речем спира под червеното, а преди това е била стрелкара след жтората черта! Как да го управя този проблем???

А поредния проблем е, че когато запаля колата /и двигателя е студен/ когато подам газ се колебае да тръгва ли или не! Смисъл - все едно двигателя колабира, или пък работи на 3 цилиндъра, друса като трактор и се дави. след 2 минути всичко е наред и двигателя работи като оса!

И между другото - този малък дявол гълта 8,9 на 100 в града! :lol:

Много ми е тъжно че нямам задна кора и 3-ти стоп на багажната врата. Ако някои продава или знае някой такъв, моля да ми помогне! :wink:

Потребителски аватар
kalinski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kalinski » Пет 15 фев 2008 21:52

spokoino moqt e 14aex i e full sprincovka i gulta 12 do 14 graacko

Потребителски аватар
Bahama man
Автомобил: VW Polo 1998
Двигател: AEF

Мнениеот Bahama man » Пет 15 фев 2008 21:54

Колега закара ли я на диагностика?
Закачи я на VAGCOM той ще си каже всичко..
А за разхода не се коси за градско си е нормален на мен ми дава някъде около 8.5-9 градско

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Пет 15 фев 2008 23:04

http://forum.vwclub.bg/profile.php? ... e&u=103200
Ето го човека който можеш да питаш...хем ти е градски.... :wink:
(Насе -извинявай брат... :D :D :D :D )
Висок ти е разхода...за градско каране в Хасково(макар че не съм ходил там от 3-4 години и сигурно движението се е натоварило...имам кола от друг производител и разхода е 9-9,5/100 газ в София градско...южна дъга на околовръстното :!: :!: Абе 23 километра за час час и половина!!!)
Диагностика му е мамата!
За стрелката...има няколко варианта...проибан поплавък,нещо прецакано по таблото,някъде не дава контакт кат хората...

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”