ЮНИТРЕЙД-Х ли са ЛУДИ или аз не съм в час ???!!
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
neon написа:Казвал съм го преди, ще го кажа и сега! В Юнитрейд ходя само за части, които не мога да намеря никъде другаде (дори и втора употреба)! Не съм сигурен и "майсторите" там дали знаят какво правят и за какво са отишли там въобще? За цените - без коментар!
Напълно съм съгласен с това мнение. Сблъсках се с проблемът "части" от както си купих колата. Не след дълго стигнах самичък до същите изводи...
значи колега незнам кой те е излъгал да отидеш в Юнитрейд но от тях нищо не става отиваш във всеки един по малък сервиз и за 450-500л.в без маслото ще ти обслужат колата масло отиваш на г.Искър кв.Дружба на бензиностанцията на Петрол 70лв. ти е маслото с филтър и работата. има си отделна масларница там и човека е проверен сипва кастрол и ако имаш повече пари за даване мобил 1.там е 14лв. е литър кастрола и е истински.Юнитрейд освен да правят реглаж на фарове и да лъжат и скубят хората др незнаят бягай като дявол от тамян от тях.
-
- Автомобил:
- Двигател:

Незнам как не са умрели от глад, ама явно има доста народ дето се пари за 1 път...то 2 ри няма , ама като за 1 път изтрускват доста стинки от клиентите.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ЮНИТРЕЙД-Х ли са ЛУДИ или аз не съм в час ???!!
Kirilsx написа:Здравейте колеги.
Преди 10-на дни си взех ПОЛО 6н2 2000 и днес се обадих В Юнитрейд да си запиша час, за да ми обслужат колата, но цените който ми обявиха, меко казано ме ШОКИРАХА !!!
ето ги и тях:
- Ангренажен ремък (комплект) 480,лв
- водна помпа 96, лв
- външен ремък 42, лв
- оптегач 145, лв
- горивен фил. 25, лв
- маслен фил. 16, лв
- въздушен фил. 46, лв
- пол. фил. 29, лв
- масло Кастрол Магно Тек 5х40 25, лв/лт = 100, лв
- работа 350, лв
ТОТАЛ: 1.329, лв за обслужване на автомобил
искам да Ви попитам, Вие поне сте по в час с нещата, ТОВА НОРМАЛНО ли е или аз нещо не съм наясно с движенията ???!!!
mod edit: vaskoto1
Цените са съвсем нормални за оргинални части с гаранцията, която ти се дава. А и обслужването н Юнитрейд-Х е на супер ниво в сравнение с гаражните автосервизчета. Цените на труда отдавна са съвсем нормални за разлика от преди години. Мога да ви давам всякаква информация за цени на труд и части, ако някой се интересува.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
kararoza написа:Kirilsx написа:Здравейте колеги.
Преди 10-на дни си взех ПОЛО 6н2 2000 и днес се обадих В Юнитрейд да си запиша час, за да ми обслужат колата, но цените който ми обявиха, меко казано ме ШОКИРАХА !!!
ето ги и тях:
- Ангренажен ремък (комплект) 480,лв
- водна помпа 96, лв
- външен ремък 42, лв
- оптегач 145, лв
- горивен фил. 25, лв
- маслен фил. 16, лв
- въздушен фил. 46, лв
- пол. фил. 29, лв
- масло Кастрол Магно Тек 5х40 25, лв/лт = 100, лв
- работа 350, лв
ТОТАЛ: 1.329, лв за обслужване на автомобил
искам да Ви попитам, Вие поне сте по в час с нещата, ТОВА НОРМАЛНО ли е или аз нещо не съм наясно с движенията ???!!!
mod edit: vaskoto1
Цените са съвсем нормални за оргинални части с гаранцията, която ти се дава. А и обслужването н Юнитрейд-Х е на супер ниво в сравнение с гаражните автосервизчета. Цените на труда отдавна са съвсем нормални за разлика от преди години. Мога да ви давам всякаква информация за цени на труд и части, ако някой се интересува.
- Дай ми тогава цена на тампони на макферсона з Пасат В3 заедно със цена за труд и колко време е гаранцията

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
kararoza написа:Цените са съвсем нормални за оргинални части с гаранцията, която ти се дава. А и обслужването н Юнитрейд-Х е на супер ниво в сравнение с гаражните автосервизчета. Цените на труда отдавна са съвсем нормални за разлика от преди години. Мога да ви давам всякаква информация за цени на труд и части, ако някой се интересува.
А според теб след като обслужването е на супер ниво защо се наложи да влизам при сервизният инжинер за да му кажа къде се намират куплунзите на задните ми датчици на АБС-а и как се сваля задната седалка. Това ако е супер ниво....

- offside
- Автомобил: Passat B5 1997
- Двигател: 1.8 20v ADR
В Юнитрейд се ходи с кола дето в нормален сервиз немогат да ти я обслужат , пример: по нови модели ауди и VW (поради липса на оборудване) . Не виждам смисъл да ходя на място кадето ще ми одерат кожата за една не толкова сложна процедура като смяна на консумативи , която секи по квалифициран майстор знае как и може да направи.
П.п Лично мнение , не ангажирам никого с него

П.п Лично мнение , не ангажирам никого с него

- tsok
- Автомобил:
- Двигател:
Да ,кажем че цените са нормални ,обаче обслужването е супер на куково лято . Преди един месец отивам да си купувам термостат,термостата е 53 лева . Добре ,питам момчето каква е марката на термостата,гледа 10 минути в компютъра и ми заявява че няма марка .Е как така да няма име термостата ,нали някои го е произвел , оригинален бил за голфа но без име.Ха-ха ,ненормална работа.Голямо обслужване няма що. 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”