ЮНИТРЕЙД-Х ли са ЛУДИ или аз не съм в час ???!!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Съб 03 ное 2007 0:41

Казвал съм го преди, ще го кажа и сега! В Юнитрейд ходя само за части, които не мога да намеря никъде другаде (дори и втора употреба)! Не съм сигурен и "майсторите" там дали знаят какво правят и за какво са отишли там въобще? За цените - без коментар!

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Съб 03 ное 2007 0:47

за цените на 4астите ще ви разо4аровам -във вси4ки фирмени сервизи ,без зна4ение на страната цените са по4ти еднакви :!:
само 4е тук има дават до 15процента отстъпка :wink: но се знае 4е наистина оригинала няма нищо общо със заместителя(проверено на практика-и тук има евтини 4асти , ама.....)

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Съб 03 ное 2007 0:51

neon написа:Казвал съм го преди, ще го кажа и сега! В Юнитрейд ходя само за части, които не мога да намеря никъде другаде (дори и втора употреба)! Не съм сигурен и "майсторите" там дали знаят какво правят и за какво са отишли там въобще? За цените - без коментар!

Напълно съм съгласен с това мнение. Сблъсках се с проблемът "части" от както си купих колата. Не след дълго стигнах самичък до същите изводи...

Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Съб 03 ное 2007 1:02

Мен ми прави впечатление че за труд си слагат доста. Примерно във Форд закарах служебния автомобил да сменят рапределителен вал, за част 40кинта, за работа 370. Звъннаха след 2 часа да си я взема...

Потребителски аватар
nadia23
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nadia23 » Съб 03 ное 2007 3:59

Mдаа- не е луд тоя дето яде баницата,а тоя ,дето му я дава :roll:

Потребителски аватар
boro72
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boro72 » Съб 03 ное 2007 8:19

значи колега незнам кой те е излъгал да отидеш в Юнитрейд но от тях нищо не става отиваш във всеки един по малък сервиз и за 450-500л.в без маслото ще ти обслужат колата масло отиваш на г.Искър кв.Дружба на бензиностанцията на Петрол 70лв. ти е маслото с филтър и работата. има си отделна масларница там и човека е проверен сипва кастрол и ако имаш повече пари за даване мобил 1.там е 14лв. е литър кастрола и е истински.Юнитрейд освен да правят реглаж на фарове и да лъжат и скубят хората др незнаят бягай като дявол от тамян от тях.

Symptom
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Symptom » Съб 03 ное 2007 12:09

:twisted: При тея ненормалници само с АК-47...втори път, ненормални са,некадърни ,арогантни и какво ли още не ...Има си добри сервизи с хора мераклии и нормални цени.
Незнам как не са умрели от глад, ама явно има доста народ дето се пари за 1 път...то 2 ри няма , ама като за 1 път изтрускват доста стинки от клиентите.

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Нед 04 ное 2007 13:13

баси :lol:
аз ходих в ДРУМНИК на бул българия 100, за 450 лева ми направиха всичко това плюс маслото - само дето чакането беше мнооого голямо, иначе съм доволен

kararoza
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ЮНИТРЕЙД-Х ли са ЛУДИ или аз не съм в час ???!!

Мнениеот kararoza » Пет 15 фев 2008 22:09

Kirilsx написа:Здравейте колеги.
Преди 10-на дни си взех ПОЛО 6н2 2000 и днес се обадих В Юнитрейд да си запиша час, за да ми обслужат колата, но цените който ми обявиха, меко казано ме ШОКИРАХА !!!
ето ги и тях:

- Ангренажен ремък (комплект) 480,лв
- водна помпа 96, лв
- външен ремък 42, лв
- оптегач 145, лв
- горивен фил. 25, лв
- маслен фил. 16, лв
- въздушен фил. 46, лв
- пол. фил. 29, лв
- масло Кастрол Магно Тек 5х40 25, лв/лт = 100, лв
- работа 350, лв

ТОТАЛ: 1.329, лв за обслужване на автомобил

искам да Ви попитам, Вие поне сте по в час с нещата, ТОВА НОРМАЛНО ли е или аз нещо не съм наясно с движенията ???!!!
mod edit: vaskoto1

Цените са съвсем нормални за оргинални части с гаранцията, която ти се дава. А и обслужването н Юнитрейд-Х е на супер ниво в сравнение с гаражните автосервизчета. Цените на труда отдавна са съвсем нормални за разлика от преди години. Мога да ви давам всякаква информация за цени на труд и части, ако някой се интересува.

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Пет 15 фев 2008 22:26

kararoza написа:
Kirilsx написа:Здравейте колеги.
Преди 10-на дни си взех ПОЛО 6н2 2000 и днес се обадих В Юнитрейд да си запиша час, за да ми обслужат колата, но цените който ми обявиха, меко казано ме ШОКИРАХА !!!
ето ги и тях:

- Ангренажен ремък (комплект) 480,лв
- водна помпа 96, лв
- външен ремък 42, лв
- оптегач 145, лв
- горивен фил. 25, лв
- маслен фил. 16, лв
- въздушен фил. 46, лв
- пол. фил. 29, лв
- масло Кастрол Магно Тек 5х40 25, лв/лт = 100, лв
- работа 350, лв

ТОТАЛ: 1.329, лв за обслужване на автомобил

искам да Ви попитам, Вие поне сте по в час с нещата, ТОВА НОРМАЛНО ли е или аз нещо не съм наясно с движенията ???!!!
mod edit: vaskoto1

Цените са съвсем нормални за оргинални части с гаранцията, която ти се дава. А и обслужването н Юнитрейд-Х е на супер ниво в сравнение с гаражните автосервизчета. Цените на труда отдавна са съвсем нормални за разлика от преди години. Мога да ви давам всякаква информация за цени на труд и части, ако някой се интересува.
    Дай ми тогава цена на тампони на макферсона з Пасат В3 заедно със цена за труд и колко време е гаранцията :?:

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Пет 15 фев 2008 22:37

kararoza написа:Цените са съвсем нормални за оргинални части с гаранцията, която ти се дава. А и обслужването н Юнитрейд-Х е на супер ниво в сравнение с гаражните автосервизчета. Цените на труда отдавна са съвсем нормални за разлика от преди години. Мога да ви давам всякаква информация за цени на труд и части, ако някой се интересува.

А според теб след като обслужването е на супер ниво защо се наложи да влизам при сервизният инжинер за да му кажа къде се намират куплунзите на задните ми датчици на АБС-а и как се сваля задната седалка. Това ако е супер ниво.... :banghead:

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Пет 15 фев 2008 22:49

Нормални са си цените .. се пак става дума за оригинални части с гаранция ... ако не искаш Юнитрейд вече предлагат и обслужване на коли с не оригинални части ....... :lol:

П.П Вече ми омръзна,сигурно са пускани холяди теми по въпроса за "Скъпия Юнитейд" ...... :dontknow:

Потребителски аватар
offside
Автомобил: Passat B5 1997
Двигател: 1.8 20v ADR

Мнениеот offside » Пет 15 фев 2008 23:51

В Юнитрейд се ходи с кола дето в нормален сервиз немогат да ти я обслужат , пример: по нови модели ауди и VW (поради липса на оборудване) . Не виждам смисъл да ходя на място кадето ще ми одерат кожата за една не толкова сложна процедура като смяна на консумативи , която секи по квалифициран майстор знае как и може да направи. ;)

П.п Лично мнение , не ангажирам никого с него :)

Потребителски аватар
tsok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tsok » Съб 16 фев 2008 20:25

Да ,кажем че цените са нормални ,обаче обслужването е супер на куково лято . Преди един месец отивам да си купувам термостат,термостата е 53 лева . Добре ,питам момчето каква е марката на термостата,гледа 10 минути в компютъра и ми заявява че няма марка .Е как така да няма име термостата ,нали някои го е произвел , оригинален бил за голфа но без име.Ха-ха ,ненормална работа.Голямо обслужване няма що. :don't worry

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Съб 16 фев 2008 20:28

nadia23 написа:Mдаа- не е луд тоя дето яде баницата,а тоя ,дето му я дава :roll:
ебах тия цени :shock

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”