хих и 2 -е перфектниmadmen написа:Stivi написа:...който кара италянка хвали тях който е с австро-германка не ще да чуе за Италия така че ...
хихи аз имам и двете

anastas_mateev написа:Трябва да отбележим и, че има доста голяма разлика между северна и южна Италия. Например, миланските шофъори са с различен манталитет с тези от Неапол.
vw16v написа:...Също така ,който е ходил в германия много добре знае,че читав пасат 2000 г. и нагоре примерно под 5000-7000 евро в що годе добро състояние и от първи ,че дори и втори собственик е утопия.Така ,че сещайте се за кво става въпрос кат ви го дават тука на 10500 примерно на кви километри и в кво състояние ще е от германия./zum handler oder export/ да ви е честита новата придобивка добре поддържана от германия хахахха,а който се "набута "като мен с кола внос от италия му желая моя късмет
vw16v написа:...Също така ,който е ходил в германия много добре знае,че читав пасат 2000 г. и нагоре примерно под 5000-7000 евро в що годе добро състояние и от първи ,че дори и втори собственик е утопия.Така ,че сещайте се за кво става въпрос кат ви го дават тука на 10500 примерно на кви километри и в кво състояние ще е от германия./zum handler oder export/ да ви е честита новата придобивка добре поддържана от германия хахахха,а който се "набута "като мен с кола внос от италия му желая моя късмет
LILO&STICH написа:хих и 2 -е перфектниmadmen написа:Stivi написа:...който кара италянка хвали тях който е с австро-германка не ще да чуе за Италия така че ...
хихи аз имам и двете
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: milench0 и 26 госта