проект + реставрация
- kali_racing
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
кали

- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Боби...какво те прихвана тая мания за боядисване ве..нали мотора после ще ходи в друго купе за писта....там кой ти гледа дали е син или розав блока. Като ти се наложо да смениш съединител примерно на пистата за 30мин....боята ли да пазиш или време да гониш
Мани зарежи боята а нагребвай мотора и прауу у коша..после е ясно...газззззззз
Сезона наближава с пълна сила брат
Мене ме валнува само да е подредено под капака и да е прегледно за да не се налага да разбутваш мрежа от кабели за да намериш каде се е скрил ло делкото
В тоя ред на мисли..пусни си по-дълги кабели тук-там, но да са привързани и на сноп към мотора за да може ако ти се наложи вадене да ги откачиш лесно и да го отметнеш без да ти пречат.
РАСО

Мани зарежи боята а нагребвай мотора и прауу у коша..после е ясно...газззззззз

Мене ме валнува само да е подредено под капака и да е прегледно за да не се налага да разбутваш мрежа от кабели за да намериш каде се е скрил ло делкото

РАСО
Паце, това с инсталацията ще го правиме заедно!!!!!
за полирането на детайли....... има доста неща които искам да ги направя красиви!!!!!! все пак трябва да изглежда добре мотора...... НЕКА НАПРАВЯ НЕЩО ПОНЕ ВЕДНЪЖ КАКТО ТРЯБВА...... ПИСНА МИ ОТ КОМПРОМИСИ И ПОЛОВИНЧАТИ НЕЩА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Това ще са "цивилните" джанти
за сликовете съм приготвил тези с борда които са в момента на колата..... Все пак като правя нещо да го направя веднъж а не да се занимавам постоянно с глупости!!!!!
искам да променя кардинално вида на колата че ме е срам като застана до някое кабрио..... седя като "издъхнал" Голф.....
опитвам се да направя нещо добре вървящо съчетано с добра визия!!!!
сега съм в застой че си продадох кутията и събирам пари за друга "по-фешън" (като се видиме ше ти говоря)..... а и блока ще се наложи да го модна..... к.вал е за ремонт..... 1-2 стотни ме притесняват .....
Шлайфиста ще ми прави к.вал по лагерите които му занеса..... абе като се видиме че изпадам в бясни подробности.....
за полирането на детайли....... има доста неща които искам да ги направя красиви!!!!!! все пак трябва да изглежда добре мотора...... НЕКА НАПРАВЯ НЕЩО ПОНЕ ВЕДНЪЖ КАКТО ТРЯБВА...... ПИСНА МИ ОТ КОМПРОМИСИ И ПОЛОВИНЧАТИ НЕЩА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Това ще са "цивилните" джанти

искам да променя кардинално вида на колата че ме е срам като застана до някое кабрио..... седя като "издъхнал" Голф.....
опитвам се да направя нещо добре вървящо съчетано с добра визия!!!!
сега съм в застой че си продадох кутията и събирам пари за друга "по-фешън" (като се видиме ше ти говоря)..... а и блока ще се наложи да го модна..... к.вал е за ремонт..... 1-2 стотни ме притесняват .....
Шлайфиста ще ми прави к.вал по лагерите които му занеса..... абе като се видиме че изпадам в бясни подробности.....
- petkovsky
- Черният лебед
- Автомобил:
- Двигател:
Re: кали
kali_racing написа::да: Черно
черни със полиран борд

- kali_racing
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
кали
Тва дет си го снимал го скрий и не казвай на никой че си искал да си боядисаш джантите и да ги полираш!!!
Тея турци търяаа да минат през някой дет лее алуминий!!!

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
leonardo_vd написа:Човека каза че не е краен резултат, а само проба. Аз мисля че черен мат и полиран или червен борд ще стои добре. И аз сега съм пред тази дилема с разликата че джантите които ще боядисвам са нови.
Човекът е неспиращ се маниак!
А за боядисването,смо на песакоструй и камера,ако искаш да са кат нови,и преди това едно изправяне!
kali_racing написа:Тва дет си го снимал го скрий и не казвай на никой че си искал да си боядисаш джантите и да ги полираш!!!![]()
![]()
Баце тези джанти бях решил да ги карам само на сликове..... ама по стечение на обстоятелствата..... просто реших да пробвам....
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Bobby_ написа:kali_racing написа:Тва дет си го снимал го скрий и не казвай на никой че си искал да си боядисаш джантите и да ги полираш!!!![]()
![]()
Баце тези джанти бях решил да ги карам само на сликове..... ама по стечение на обстоятелствата..... просто реших да пробвам....
Щи помогнем в полирането