колеги , голям проблем , реве ми се
- Малко_Направен
- Автомобил: Mercedes W203
- Двигател: 270 CDI
Колега,искрено съжалявам!Честно,ако ги хвана да ми тарашат колата,е*ал съм им майката,вадя гърмя и си лягам,аман от скъсаняци,тегли му патрона,да не е влизал да рови.После ще кажат,че заради един касетофон съм го убил,ми да за един касетофон ще го убия и ще го оставя на двора,въпроса е принципен!!!!!
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Малко_Направен написа:Колега,искрено съжалявам!Честно,ако ги хвана да ми тарашат колата,е*ал съм им майката,вадя гърмя и си лягам,аман от скъсаняци,тегли му патрона,да не е влизал да рови.После ще кажат,че заради един касетофон съм го убил,ми да за един касетофон ще го убия и ще го оставя на двора,въпроса е принципен!!!!!
Така си е, днес касетофона, утре колата

- reactiven
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте колеги, пак цял ден се ровя в колата, сглобих сичко , само нещо стъклото се вдига трудно... както и да е , ИМА ВТОРИ ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ за който се сетих тази сутрин- в голфа имах комплект ключове за на жена ми фистата заеднос дистанционното за алармата , а ключа е с чип! лощо колеги, скрил съм е в един гараж , а впонеделник бягам да и сменя ключалките. Има каско едва ли ще е барат ....но знае ли човек...
Последна промяна от reactiven на Съб 16 фев 2008 18:47, променено общо 1 път.
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Съжалявам за гадната случка, ще си намерят майстора те, но кога ли
А ако беше ги чул защо да не ги стреляш, бой в краката и да не ти пука, човек не се убива така лесно, както е по филмите, ако не се засегне жизнено важен орган остава само болката, която и ти търсиш.А и каква работа имат те в твоята собственост, затова си има закони.
Но не си чул, а съм сигурен, че ако беше чул щеше да има 2 или 3-ма от тези жалки подобия на хора зад решетките, което заслужават всички като тях!
Още веднъж съжалявам, че ти се е случило това, което се случва средно на 100 човека на ден в България.
А ако беше ги чул защо да не ги стреляш, бой в краката и да не ти пука, човек не се убива така лесно, както е по филмите, ако не се засегне жизнено важен орган остава само болката, която и ти търсиш.А и каква работа имат те в твоята собственост, затова си има закони.
Но не си чул, а съм сигурен, че ако беше чул щеше да има 2 или 3-ма от тези жалки подобия на хора зад решетките, което заслужават всички като тях!
Още веднъж съжалявам, че ти се е случило това, което се случва средно на 100 човека на ден в България.
- Speed_Am_All
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”