Стъкло на халоген Г3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Стъкло на халоген Г3
Здравейте. Т.к. пукнах стъклото на халогена някой може ли да ми каже как да го сменя(купих си стъкло). Незнам как да го сваля без да го счупя. Благодаря предварително.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Стъкло на халоген Г3
Нагряваш го по-края със сешоар и с отверка или нож повдигаш докато излезе ,новото лепиш със силикон.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Leppard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да използвам темата на колегата за да не пускам нова. Става дума за захващането на халпгените които са при мигачите на Г3 (банална тема е това комай ама.....). Доста мнения прегледах и си изясних всичко около монтажа, но ме притеснява факта, че фаровете се закрепят в пластмаса (бронятя). Затова ме интересува дали някой не е мислил за алтернативно захващане - към метал да речем с цел избягване на набезите на недобросъвестни хора!!! А и халогенките са готини "Хела" с метални рефлектори, не ми се иска да се разделям с тях заради някой апаш!! Благодаря предварително.
Re: Стъкло на халоген Г3
За да не пускам нова тема интересува ме от къде мога да купя стъкло за десен (пасажерски) халоген на голф 3 и каква е цената мерси!
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Трябва да имам едно стъкло в нас, ще видя от ляв или десен е и ще ти пиша.Hertz написа:За да не пускам нова тема интересува ме от къде мога да купя стъкло за десен (пасажерски) халоген на голф 3 и каква е цената мерси!
Поне съм ти близко

- GolfGtI115
- Автомобил:
- Двигател:
така и така сте започнали да казвате,поне кажете продават ли се някъде такива стъкалца и какви парички 

- sPellBouND
- Автомобил:
- Двигател:
GolfGtI115 написа:така и така сте започнали да казвате,поне кажете продават ли се някъде такива стъкалца и какви парички
И аз търся две стъкълца.
-
- Автомобил:
- Двигател:
sPellBouND написа:GolfGtI115 написа:така и така сте започнали да казвате,поне кажете продават ли се някъде такива стъкалца и какви парички
И аз търся две стъкълца.
Колега виждам че си от Зарата. Понеже и аз търся в един магазин ме опътиха да попитам на ъгала на Хр. Ботев и Патриарха, ама пуста работа все няма време. Ако тия дни намеря ще пиша мястото и цената съответно. Предполагам че и на "Ричи" автоморгата ще има, но от както им върнах едно делко и си взех парите не ми се ходи там

- GolfGtI115
- Автомобил:
- Двигател:
добре колега мерси за което.ще очаквам включване 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”