Проект барабани -> Дискове - Реализиран!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
А нормално ли е като натиснеш спирачката доста силно педала да слиза до 2-3 пръста разстояние от пода?

Последна промяна от lyubobg на Пет 15 фев 2008 11:11, променено общо 1 път.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
lyubobg написа:това си го помислих, но ако е така - няма ли да се пръснат като се раздуват и то съвсем скоро ?
Не е задължително... маркучите като поостареят и стават на "балончета" - демек има раздути места, които не се виждат с просто око - оплетката вътре се разтегля и така... Та като натиснеш спирачката вместо спирачната течност да бута цилиндрите, тя раздува маркучите

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
от италианеца за 240 лева сме взимали мост със стабилизираща щанга дискове, шенкели, апарати, кантар ...още едни апарати без мост шенкели дискове датчици за абс
там въобще не знаят какво имат ..ако очаква някой по телефона някой да иде да търси и да се върне да каже дали имат нищо значи не е бил при италианеца .....

- pavlikianov
- Автомобил:
- Двигател:
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Датчиците не се монтират на моста, а се пъхат в дупка, която е на шенкела. Ако на самия шенкел има такава дупка монтажа на датчика е елементарен. Отделно има едни метални гривни, които се монтират в самия диск.racing_team_vidin написа:На мост без датчици за ABS, могат ли да се монтират такива??? Предполагам това иска да пита
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
vasstop написа:Датчиците не се монтират на моста, а се пъхат в дупка, която е на шенкела. Ако на самия шенкел има такава дупка монтажа на датчика е елементарен. Отделно има едни метални гривни, които се монтират в самия диск.racing_team_vidin написа:На мост без датчици за ABS, могат ли да се монтират такива??? Предполагам това иска да пита
Аз това го знам, ама и мен ме интересува дали Ханс е оставил на всички шенкели дупки независимо от годините и ексрите на автомобила, т.е дали мога да взема шенкели от кола без ABS и да им монтирам датчиците (такива шенкели се намират доста по лесно).
- d.borimirov
- Автомобил: MK3_ABF
- Двигател: