Имам въпроси относно Епика и Акорд
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Имам въпроси относно Епика и Акорд
Искам колеги които имат повечко наблюдения върху Хонда Акорд и Шевролет Епика да споделят някакво мнение за тези две возила. Най- ме интересува цена на подръжка , надежност и т.н Разбира се всякакви други коментари са добре дошли..дано няма подобна тема защото търсачката нищо не откри...

- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
за тия ли говорим
на мен ми допадат и двата модела . ако можеш да си позволиш хондата не се 4уди , 1 пример ти давам 1 мой приятел има хонда и 4ака 2 месеца за фар и даде около 650 лв
. предполагам знаеш 4е 4астите специялно на хондите са бая скъпи. за това шевито е доста добър избор като цена /лукс/ка4ество . гласувах за един голям плюс
дано съм бил полезен.
на мен ми допадат и двата модела . ако можеш да си позволиш хондата не се 4уди , 1 пример ти давам 1 мой приятел има хонда и 4ака 2 месеца за фар и даде около 650 лв
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
ясно знам 4е не се говори за 4исто нова дадох само ориентирова4ни снимки(надявам се нямаш нишо против)StS написа:Стояне да за тези двете говоря...инаме пасата ва анкетата е можеби малко несполучливо сложен но както и да е ....въпросът тук е сравнение между двете а и става въпрос за моделите след 2001. Никои не говори за чисто нова...
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”