Мнение за говорители BOSHMANN
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мнение за говорители BOSHMANN
Заслужават ли доверие?А по специално загледах тези говорители PR6390

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето ги характеристиките но незнам нищо за тази фирма та някой ако има отзиви...
BOSCHMANN PR6390
6x9 inch speakers
700 watts 3 weg
vermogen: 700W Max/ 350W RMS
Impedantie: 4Ohm
Freq. Response: 45Hz- 23.000Hz
Aanbevolen versterker: 5-110W RMS per kanaal
Sensitivity: 93 dB/W*m (SPL)
Incl.: bevestigingsmateriaal, grill en speakerkabel
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еи тва е мощността на говорител:"Aanbevolen versterker: 5-110W RMS per kanaal" Т.е. за единия говорител.Не забравяйте че в тази мощност "350W RMS" производителя естествено включва мощността и на средните и на високите, която хич не е малка.Това си е търговски трик който почти всеки производител го прави.Това си е търговски трик който почти всеки производител го прави.И въпреки всичко за "6x9 inch speakers" 110W хич не са малко.Ако аз ги имам не бих ги пускал на повече от 80 вата. Говорителите са добри вече зависи и цената.Ако мембраните са хартиени бих дал не повече от 50 лв бройката, ако са полипропиленови не повече от 40 лв.
Що се отнася до басбоксовете за дискоте, там е напълно различно всичко.Ходът на мембраната е много по-голям,не съм виждал по-малък от 12", Правят се специални бас рефлектори, и да не говорим колко ток гълтат.
Що се отнася до басбоксовете за дискоте, там е напълно различно всичко.Ходът на мембраната е много по-голям,не съм виждал по-малък от 12", Правят се специални бас рефлектори, и да не говорим колко ток гълтат.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Аз лично се съмнявам че и 110вата ще издържат ама това е друга тема. Механичното сумиране мощностите е далече от истината. Ако на един двулентов 5 инчов говорител му сложа 200 ватова пиезо пищялка означава ли че тоя говорител е 230вата. Затова казвам че всички фирми дори и ГОЛЕМИТЕ почнаха безобразно за лъжат.
Купува си детето един двулентов говорител 4инча гледа че пише 40 вата RMS надува и пръц. Щот говорителя 20и пищялката 20 ама 2+2 не винаги е 4.
Купува си детето един двулентов говорител 4инча гледа че пише 40 вата RMS надува и пръц. Щот говорителя 20и пищялката 20 ама 2+2 не винаги е 4.
- koceto_pz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Мнение за говорители BOSHMANN
Maks написа:Заслужават ли доверие?А по специално загледах тези говорители PR6390
Добре де!!!Колко пари струват тези говорители?
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
56 лева струват...направиха ми впечатление магнитите.За ватовете то е ясно,пишат някакви пикови мощности,едно нормално авто радио на което му дават 45 вата реално е 15-17 та тези говорители и на 50 да държат е предостатъчно...аз в момента съм с едни пикливи тъндъри та...ама все пак не разбрах някой има ли впечатления от фирмата?
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”