da6o_amvr написа:13 сме за сега сигурните,а 2-ма са под въпрос(Лъчко и Ванката-nigga) Незнам в това малкото пространство в дясно в кафето дали ще се събереме толкова народ
vladote написа:Ще проверя колко места са там и ще пиша
СЪОБЩЕНИЕ Току що ми се обади Влади и ми каза да ви предам,защото той сега няма възможност,че е уредил кафето.Запазил е цялата дясна част на "Съни"-то.Каза че сме щели да поберем там.
Пак му благодаря за организацията!!!Утре ще се видим
Тоя път срещата направо изкърти Бяхме над 20 човек,а нямаше и къде да се сяда!За другата Неделя трябва да видиме,ако се очертава пак голяма посещаемост да измислие нещо.
П.П.А и за ходенето до София пред НИМ-а,трябва да се разбереме кои сме мераклиите
Екстра беше днеска,много добра сбирка се получи.Видях лица,които не бях виждал много време,а именно Стенли и неговата приятелка ама се получи перфектно.А на Цецко ГТИ-то рулззззз върви яко машината и тоя звуккк направо получих душевен оргазъм хахахаа.
Много добра среша се получи. Наистина едвам се събрахме, даже и на моменти нямаше места. Другата седмица го дават хубаво време, та сигурно ще сме навън, но за по натам не знам...