flameman5 написа: 30.01.2008
Честито

daniel.petrov написа:лошото е че моята приятелка започва да се учи да кара от тази пролет и то на моето поло.вече се чудя дали да я свалям.ама ще се прави няма как.
suggar написа:daniel.petrov написа:лошото е че моята приятелка започва да се учи да кара от тази пролет и то на моето поло.вече се чудя дали да я свалям.ама ще се прави няма как.
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ не прави тая грешка!!!!! Мога да ти покажа на какво ми прилича колата след първия и единствен курс на приятелката ми в моята кола..
spidergb написа:suggar написа:daniel.petrov написа:лошото е че моята приятелка започва да се учи да кара от тази пролет и то на моето поло.вече се чудя дали да я свалям.ама ще се прави няма как.
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ не прави тая грешка!!!!! Мога да ти покажа на какво ми прилича колата след първия и единствен курс на приятелката ми в моята кола..
Колега нищо лично ама да попитам твое ли е полото дето едно момиче го е хвърлило в рекичката до полигона в Габрово докато се е учила да кара???
suggar написа:spidergb написа:suggar написа:daniel.petrov написа:лошото е че моята приятелка започва да се учи да кара от тази пролет и то на моето поло.вече се чудя дали да я свалям.ама ще се прави няма как.
Колега нищо лично ама да попитам твое ли е полото дето едно момиче го е хвърлило в рекичката до полигона в Габрово докато се е учила да кара???
Мхм![]()
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта