Пасат - много странен проблем.
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
И така сега малко продължение по темата. В Петък колата мина през ръцете на Васко 1 и той направил следните неща- махнал маркуча за картерните газове и сложил коркова тапа на мястото където този маркуч влиза в моното. Също така беше прокарал кабелчета за ключе за ресет на компа. Вчера с баща ми го монтирахме това ключе и за сега нещата са добрпе. Днеска на -15 градуса колата сди работеше доста добре. Искам да искажа благодарности на Васко1 за решаването на проблема. Дано този резултат не е временен 

- mafiota
- Автомобил: Audi A6 C5
- Двигател: APU
zdravko_dimitrov1986 написа:И така сега малко продължение по темата. В Петък колата мина през ръцете на Васко 1 и той направил следните неща- махнал маркуча за картерните газове и сложил коркова тапа на мястото където този маркуч влиза в моното. Също така беше прокарал кабелчета за ключе за ресет на компа. Вчера с баща ми го монтирахме това ключе и за сега нещата са добрпе. Днеска на -15 градуса колата сди работеше доста добре. Искам да искажа благодарности на Васко1 за решаването на проблема. Дано този резултат не е временен
Много инересно

но някой по-запозант би ли разяснил защо се е получило подобрение след изолиране на въпросният мъркуч

- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
- mafiota
- Автомобил: Audi A6 C5
- Двигател: APU
zdravko_dimitrov1986 написа:Баща ми каза, че и някакъв датчик бил пипал Ваското 1, ама кой точно не знам. Иначе и на мен ми е интересно защо се е оправила колата. С какво влияят на работата на двигателя картерните газове. Ако може Васко 1 да каже какви магии и е направил на таз мойта кола.
Ами да наистина, ако може нека сподели