Колектор 4-1 - първи впечатления
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
бате и аз исках да си поръчам ама не ми се чакаше.. момчетата ми го направиха за часове дето се броят на пристите на едната ръка че и по малко.. с монтажа с всичко !
pacesetter гледам имат добри колектори 4-1 на стабилни цени.. + 100$ доставка (225$+100$) ако искаш да ти дам координати писах си скоро мейлове с тях обади се ще ти ги дам
иначе ако нямаш нерви като мене по добре да ти го направят.. аз не съжалявам даже може би ударих джакпота
адски доволен съм на страхотна цена за всичко !
pacesetter гледам имат добри колектори 4-1 на стабилни цени.. + 100$ доставка (225$+100$) ако искаш да ти дам координати писах си скоро мейлове с тях обади се ще ти ги дам

иначе ако нямаш нерви като мене по добре да ти го направят.. аз не съжалявам даже може би ударих джакпота

- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
niikoo_1 написа:Честито![]()
Я кажи имаш ли намерение да увиваш колектора с термо лента?
имам бате ама съм много проз.. не го увих още като го правеха .. сега трябва да го свалям

а ако някой иска да купува може да вземем на партия.. предполагам че няма да ми трябва много така че ще остане сигурно..
smg неръждавейка фи 41 мисля че беше ама нали ти казвам че нито съм питал нито нищо... а и не ме интересува резултата е на лице
bombera му дадох да покара и може да сподели впечатленията си stenly също
ANDREYO и batetony67 имат Л.С.-та