работата е такава ,караш на метан около 10 20 км и след като прехвърлиш на бензин почва да не държи обороти на свободна ,като натиснеш газта се дави и глъхне.Обаче това е само до 2500 оборота след тази граница почва да дърпа (както си дърпа бензина).... това не е редовно някога го прави а някога не !!! помогнете !!!
мисля че инжекцията прай фасони щото суитчера (метан бензин) като прехвърли на метан и й спира тока ????
другото което забелязах е ,че като минеш на бензин и си ги праи тия проблеми ,но като карам над 2500 оборота около 20 30 километра (извънградско) и се оправя (почва да си държи обороти и не глъхне при даване на газ).....
Бензин ,метан , проблем !
- hristov_GL
- Автомобил:
- Двигател:
- hristov_GL
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
niki_passatb3 написа:gaz metan precakva kolata pi4,kolata si e napravena benzinova i takava trqbva da si ostane spored men razmestra se centrovkata i zatova e taka,ako e mono injekciq moje da si q nastroi6 nqkade pri nqkoi maistor no ako e palna injekciq nqma na4in uspeh!!!
Въй, въйй.... викаш тай е?
До колегата - най-вероятно са ти сложили ресет реле на компютъра и той при всяко превключване започва едно лудо обучаване...
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Аз имам подобен проблем, за който съм писал в тази тема. При мене възниква при продължително каране. В градски условия няма проблем. За сега подозирам че тпс-а ми създава проблеми, ама не мога да си обесня защо само извънградско.