Питане за Поло 98 година

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
master2001
Автомобил:
Двигател:

Питане за Поло 98 година

Мнениеот master2001 » Пон 18 фев 2008 17:49

Здравейте на всички колеги
Искам да си взема Поло 98 година 1.0 45 конски сили и искам да помоля колеги с такава кола да си кажат мнението по отношение на разход и здравина на този автомобил . На всички благодаря предварително

Потребителски аватар
Smok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Smok » Пон 18 фев 2008 19:06

То зависи как я караш ,ако не я настъпваш щте ти дава зимата 7/7.5/8 а лятото по малко...За града е ехтра ако ти трябва малка и икономична кола.Аз я имам моита от 5месеца и съм доволен.Подръжката не мн скъпа,лесно се намират части.А и vw са здрави машини е и зависи на каква попаднеш...

jabeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jabeto » Пон 18 фев 2008 19:11

Здравей колега омам такова поло само че е 97г. и е 50к. .Значи от този двг.не очаквай чудеса по отношение на вървене, защото двг.е слаб.Като разход градско 7 а извън градско ако карам със 100-тина километра ми пада на 4.За здравна полото си е здрава и непретенциозна немска кола .Като го взимаш обърни внимание на скоростите.Виж дали ги вкл.добре ослушай се за шумове.Обърни внимание и на оборотите при студен и загрял двг. гледай да ли мени оборотите,ако ги мени не е добре и ще трябва да ходиш на диагностики тем по добни.Абе гледай за всичко което се сетиш .По добре вземи с теб някой който разбира от коли или който има поло.Късмет с покупката и дано колата да е здрава и после да се похвалиш. :D

master2001
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот master2001 » Пон 18 фев 2008 22:55

мерси колеги за помощта, значи гледам това поло което съм си харесал и го взимам , дано след няколко дена да бъда нов собственик на поло

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”