Светва жълтата лампичка на таблото(за свещите)
- LuIS
- Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
- Двигател: 1.9 AWX
еее много ме нахулихте..
та днес пробваш една раота..
пробвах дали като светне лампата за подгрев дали наистина се подгряват..
и как го проверих:
отвих едната гайка ,която е завартяна отгоре на свеща и сложих едно кабелче на другия край на кабела има фасонка с крушка.. а минус хванах от акумулатора..
и кво се оказа.. карам аз 90-100-110-120 лампата за подгрева несвети.. *бах.. викам си то когато требе несвети.. продължатам да карам с 110 и реших да махна крушката от фасонката и кво.. лампата за подгрева светна.. слагам крушката и лампата за подгрева гаси..
нещо не е зазимено? така ли да разбирам?
та днес пробваш една раота..
пробвах дали като светне лампата за подгрев дали наистина се подгряват..
и как го проверих:
отвих едната гайка ,която е завартяна отгоре на свеща и сложих едно кабелче на другия край на кабела има фасонка с крушка.. а минус хванах от акумулатора..
и кво се оказа.. карам аз 90-100-110-120 лампата за подгрева несвети.. *бах.. викам си то когато требе несвети.. продължатам да карам с 110 и реших да махна крушката от фасонката и кво.. лампата за подгрева светна.. слагам крушката и лампата за подгрева гаси..
нещо не е зазимено? така ли да разбирам?
- bobitur
- Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
- Двигател: 1Z
hq написа:Аз имах подобен проблем на WV BORA само 4е мойта лампа мигаше, казаха ми да си по4истя силовите предпазители които са в/у акумолатора и се оказаха прави хората единият от предпазителите беше понагорял по4истих го и от тогава никакъв проблем. Успех
Дай повече инфо за тези предпазетели къде се намират? В една кутийка до акумулатора ли? И аз имам същия проблем с Galaxy TDI мига лампата на свещите като позагрее двигателя, иначе като е студен няма проблеми(не мига лампата за свещите).
- bobitur
- Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
- Двигател: 1Z
hq написа:При мен кутията с предпзителите е то4но в/у самия акумолатор при теб не знам къде са ама трябва да са на лесно достъпно място близо до акумолатора щото това са силови предпазители и през тях минава първо целия ток за колата.
Aми над акумулатора имам една кутия с един предпазител и две релета кое трябва да се почисти релетата или предпазителя?
Върни се в “Дизелови агрегати”