Момчета .. аз изпуснах Излезна ми работа малко преди срещата и преди малко свърших Съжелявам че ви заблодих че ще дойда, но не знаех какво ще стане За другия път 1000% съм там. Ако някой е снимал нека качи и някоя и друга снимка да видя как сте си изкарали
longora, имаш голямо неизвинено отсъствие . Срещата по мое мнение се получи добра, обаче снимки няма да има-фотографите не бяха в силата си. Който бил-видял, който не бил-ще слуша разкази
dlug написа:longora, имаш голямо неизвинено отсъствие . Срещата по мое мнение се получи добра, обаче снимки няма да има-фотографите не бяха в силата си. Който бил-видял, който не бил-ще слуша разкази
И на мене много ми се идваше амам ходих при едно приятелче да гледаме колата на ВАГ-КОМ че едната ми задна врата се заключи и няма отваряне Те такова чудо не бях виждал досега:) Другия път се надявам да посетя:)
jafara написа:Ех толкова ли няма една снимка ... не сте направили да видиме тея дето изпуснахме как е минало мероприятеието
Виновати . Това обаче пък може да ви накара другият път да не пропуснете Но за другият път ще си вземем поука и ще направим една снимка (пък може и повече)