един въпрос
Вчера и днеска в София е около -10, а днеска сутринта -12 и ми прави впечатление че скоростите влизат малко по трудно все едно маслото се е сгъстило. Като се покара колата и се оправя ама едно 5 км малко по трудно влизат скоростите, но не тракат или прихъркват.
Това нормално ли е и на вас случва ли ви се или да сменя маслото че сигурно Роберто като го е сменял е било отдавна.
Поздрави на всички.
масло+скоростна кутия
-
martinvera
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
И на мен ми е така, то е нормално да се сгъстява маслото при по-ниски температури ,ама чак да визат скоростите по-трудно ми се струва ,че не е хубаво.Съмнява ме да не са слагали някаква полусинтетика или някви минерални боклуци.За нас си трябва пълна синтетика. Затова и аз ще си сменям маслото след месец та ще видим какво ще стане. Ако я свършиш тая работа преди мен ,ми пиши за резултата
- spidergb
- Автомобил:
- Двигател:
Е в тоя студ наистина е нормално да ти се сгъсти маслото и при мен е така всяка сутрин но след 2-3 км всичко се упрая маслото се разбива и скоростите почват да си влизат нормално, няма за какво да се притесняваш. А и както е казал колегата "Успокой се, всичко е ок щом има какво да се сгъстява вътре "
ПС Сори че та цитирам без да съм си платил за правата
ама нал знаеш бедна страна беден народ 
ПС Сори че та цитирам без да съм си платил за правата
ама нал знаеш бедна страна беден народ 
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
spidergb написа:Е в тоя студ наистина е нормално да ти се сгъсти маслото и при мен е така всяка сутрин но след 2-3 км всичко се упрая маслото се разбива и скоростите почват да си влизат нормално, няма за какво да се притесняваш. А и както е казал колегата "Успокой се, всичко е ок щом има какво да се сгъстява вътре "![]()
![]()
ПС Сори че та цитирам без да съм си платил за праватаама нал знаеш бедна страна беден народ
Поздрави и простен бъди!
-
martinvera
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
martinvera
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”