един въпрос
Вчера и днеска в София е около -10, а днеска сутринта -12 и ми прави впечатление че скоростите влизат малко по трудно все едно маслото се е сгъстило. Като се покара колата и се оправя ама едно 5 км малко по трудно влизат скоростите, но не тракат или прихъркват.
Това нормално ли е и на вас случва ли ви се или да сменя маслото че сигурно Роберто като го е сменял е било отдавна.
Поздрави на всички.
масло+скоростна кутия
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
И на мен ми е така, то е нормално да се сгъстява маслото при по-ниски температури ,ама чак да визат скоростите по-трудно ми се струва ,че не е хубаво.Съмнява ме да не са слагали някаква полусинтетика или някви минерални боклуци.За нас си трябва пълна синтетика. Затова и аз ще си сменям маслото след месец та ще видим какво ще стане. Ако я свършиш тая работа преди мен ,ми пиши за резултата
- spidergb
- Автомобил:
- Двигател:
Е в тоя студ наистина е нормално да ти се сгъсти маслото и при мен е така всяка сутрин но след 2-3 км всичко се упрая маслото се разбива и скоростите почват да си влизат нормално, няма за какво да се притесняваш. А и както е казал колегата "Успокой се, всичко е ок щом има какво да се сгъстява вътре "
ПС Сори че та цитирам без да съм си платил за правата
ама нал знаеш бедна страна беден народ 

ПС Сори че та цитирам без да съм си платил за правата

- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
spidergb написа:Е в тоя студ наистина е нормално да ти се сгъсти маслото и при мен е така всяка сутрин но след 2-3 км всичко се упрая маслото се разбива и скоростите почват да си влизат нормално, няма за какво да се притесняваш. А и както е казал колегата "Успокой се, всичко е ок щом има какво да се сгъстява вътре "![]()
![]()
ПС Сори че та цитирам без да съм си платил за праватаама нал знаеш бедна страна беден народ
Поздрави и простен бъди!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”