компресор за центарално-ппоблеми
- daniel.petrov
- Автомобил:
- Двигател:
компресор за центарално-ппоблеми
като купувах полото това лято,продавача каза че няма централно.обаче скоро махах кората на вратата и видях че има маркучи за въздух.това ми пошушна че имам централно.
веднага отворих мокавите отзад и набарах компресора.така!интересува ме някои ремонтирвал ли е такова нещо и знае ли какво му изгаря(ясно е че влагата му е помогнала най много)ще пратя снимки по късно

- daniel.petrov
- Автомобил:
- Двигател:
- borislava
- Автомобил:
- Двигател:
Anbuch написа:Ако имаш аларма дето има функция за управление на ел машинки за централно (почти всяка има де) от това по-евтино няма на къде. Купуваш по една машинка на врата (цена 8-10 лв бройката) и хич не ти и трябва да се занимаваш с компресори и т.н.
Да,по принцип и това е вариант,но вакуумното централно си е вакуумно

- daniel.petrov
- Автомобил:
- Двигател:
то компресор имам от къде да взема(на Г3 са еднакви) но мисля че има писта изгоряла тука
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=214644
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=214644
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Ами вземи едно компресорче само за проба да видиш дали е от тая платка проблема (щом лесно можеш да си намериш)
А за изгорялата писта : мислиш или се вижда. Да знаеш ,че ако е изпаткал някой от интегралите се съмнявам ,че ще има от къде да си купиш точно такива за да ги смениш ,но за другите части са стотинки. Цял технически университет си имате в Габрово , нямаш ли някой познат дето се занимава с електроника да и хвърли едно око
А за изгорялата писта : мислиш или се вижда. Да знаеш ,че ако е изпаткал някой от интегралите се съмнявам ,че ще има от къде да си купиш точно такива за да ги смениш ,но за другите части са стотинки. Цял технически университет си имате в Габрово , нямаш ли някой познат дето се занимава с електроника да и хвърли едно око
- daniel.petrov
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”