Vizor написа:Ще сменяме ли пейзажа или па у каприто ?
Нали спомехме за нещо до Халите.
Фенке? Веско?
scuba написа:Vizor написа:Ще сменяме ли пейзажа или па у каприто ?
Нали спомехме за нещо до Халите.
Фенке? Веско?
 Ако сте съгласни да пробваме там ще мина да запазя маса ... Ако искате да пробваме този път там ... или другата седмица там
 Ако сте съгласни да пробваме там ще мина да запазя маса ... Ако искате да пробваме този път там ... или другата седмица там    както кажете ...  нека го обсъдим утре вечер този въпрос ? ... или
 както кажете ...  нека го обсъдим утре вечер този въпрос ? ... или   

сложи си цайси ве лъчко.Вече 3 стр. са само спамveritas написа:Де видя спам бре???VW-fenka написа:R@do написа:Не - отговарям от негово имеОт на кого името отговаряш ( И за какво по-точно ? ) .... Вече си секретаркааа.... (колко взимаш )

Нали написах моля без спам... карате ме и аз да спамя !!!

veritas написа:Де видя спам бре???VW-fenka написа:R@do написа:Не - отговарям от негово имеОт на кого името отговаряш ( И за какво по-точно ? ) .... Вече си секретаркааа.... (колко взимаш )

R@do написа:Не - отговарям от негово име
АМАН ние не Спамим,а комуникирамеLILO&STICH написа:сложи си цайси ве лъчко.Вече 3 стр. са само спамveritas написа:Де видя спам бре???VW-fenka написа:R@do написа:Не - отговарям от негово имеОт на кого името отговаряш ( И за какво по-точно ? ) .... Вече си секретаркааа.... (колко взимаш )

Радо вземи повече винце деба и наденички

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 62 госта