Лесно изправяне на малки вдлъбнатини
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
За допълнително прояснение на мозъците прилагам тема от АКБ - http://audibg.com/index.php?showtopic=27493&st=0
Не правете глупости. Мислете конструктивно.
И бояджиите са хора. И те семейства хранят.
Не правете глупости. Мислете конструктивно.
И бояджиите са хора. И те семейства хранят.
Бе аз на фиат пунто съм пробвал и там не стана. А ламаринката е мека, защото вдлъбнатината стана като се опитах да пробвам амортисьора и натиснах калника отгоре. Все пак още тая надежда да стане изправянето - ще пробвам лятото като се е нагряла хубаво колата на слънце, защото зимата с кекавото сешоарче ясно че не успявам да я нагрея достатъчно, а с пистолета за горещ въздух не ми се рискува.
Другия вариант е да пробвам със сух лед, ама не знам откъде да намеря.
Другия вариант е да пробвам със сух лед, ама не знам откъде да намеря.
Ма колеги нидейте така.
В пуснатия линк (по-горе) нагрявахме с пистолет. На втората кола (моята) опекох боята (на 300 градуса) - стана мехур. И после я дръннах на -48 градуса. И така два пъти. Реакция?
НУЛА.
Нула.
нула.
Не помръдна. Не става. Изобщо. За справка. Първата кола беше АУДИ 100 С4. Втората (моята) Рено 5 '85. Ламарина 0.6. Огъва се на ръка. Все не стана. При ДЕЛТА Т 350 градуса. Виждам че сте кадърни. Давайте. На 800 градуса като потече ламарината ще се изправи с духане.
Или искате филмчета и снимки? Ако черпите ще пусна. Но няма смисъл. Никакъв.
В пуснатия линк (по-горе) нагрявахме с пистолет. На втората кола (моята) опекох боята (на 300 градуса) - стана мехур. И после я дръннах на -48 градуса. И така два пъти. Реакция?
НУЛА.
Нула.
нула.
Не помръдна. Не става. Изобщо. За справка. Първата кола беше АУДИ 100 С4. Втората (моята) Рено 5 '85. Ламарина 0.6. Огъва се на ръка. Все не стана. При ДЕЛТА Т 350 градуса. Виждам че сте кадърни. Давайте. На 800 градуса като потече ламарината ще се изправи с духане.

Или искате филмчета и снимки? Ако черпите ще пусна. Но няма смисъл. Никакъв.