Уредбата вече е сложена. Пропан-бутан с газов инжекцион. Сервиза хммммм - то по скоро гараж изглежда доста мизерно. Собственика не изглежда любезен и приветлив. Малко обяснения дава като го попиташ нещо ....
С две думи, като начални впечетления не бих го препоръчал на първо гледане.
+ това като отидох към 5 часа да взема колата, ме накара да отида да сложа 10 лева газ, за да види дали няма теч и да я настрои. Басси - грозна история. Малко циганско ми се вижда.
Освен това си сложи стикер-реклама на сервиза точно под надписа ми Golf GTI без да го обсъди дили го искам. Което е леко казано дразнещо. Ще го изчегъркам когато имам свободно време. Засега си мисля, че няма нужда да му правя реклама с такова стикерче, още повече че до момента не е заслужил такава!
Взеха ми около 1350 за всичко. Сложих пура 40 литра за бутилка.
Каза ми че сега е на по-икономичен режим но до 4500-5000 оборота не усещам разлика от карането на бензин. Над тези обороти усещам, че няма тяга като на бензин, но от друга страна какво правя да карам колата над 5000 оборота
Вече изхабих една бутилка + още малко и като сумарно досега мога да кажа че за 350 извънградско и 50 км граско (София+Плевен) съм изхабил около 40 литра. Сега правя експеримент колко ще ми харчи Софийско. Заредил съм 32 литра и съм минал досега около 180км като още има в бутилката 5-10 литра може би, но ще карам докато не свърши напълно за да мога да видя точно колко километра съм минал с тези 32 литра.
Това е като впечетления досега!
Ако има интерес ще пиша по-късно повече .....