За черните автомобили
- dragomir1402
- Автомобил:
- Двигател:
dragomir1402 написа:това с цвета е смешно-ами дай тогава да не караме черни коли
Въобще не е смешно. смей се щом ти е смешно като влезеш в чрна кола при 40 градуса, да те видя.
Нужно ли е да напомням че чрния цвят е цвета който най малко отразява слънчвите лъчи и за това се нагрява най-много и най-бързо? научните факти ли ще оспорваме сега?
Който е бил в арабските страни знае че там се кара 80% бели коли. и това никак не е случайно!
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
Не е точно така, защото като стои цял ден на слънце и трябва да запалиш и да изчакаш климата да охлади вътре. Иначе ако ти си вътре и докато охлади ти вече си в собствен сос...
Най-добре е ако можеш да намериш сянка и там да я оставш.[/quote]
Сега колага ако поставяме така въпроса маи наи добре е да е в гараж с климатик!!!!!!!!!!

Най-добре е ако можеш да намериш сянка и там да я оставш.[/quote]
Сега колага ако поставяме така въпроса маи наи добре е да е в гараж с климатик!!!!!!!!!!

- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
security_g написа:Не е точно така, защото като стои цял ден на слънце и трябва да запалиш и да изчакаш климата да охлади вътре. Иначе ако ти си вътре и докато охлади ти вече си в собствен сос...![]()
Най-добре е ако можеш да намериш сянка и там да я оставш.

Е това със сигурност е най-добре

- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
Аз от моя скромен опит съм забелязъл,че кола с какъвто и да е цвят се напича зверски през лятото и за това съм достигнал до извода,че:
като се сложи фолио на прозорците,със сигурност жегата е по-малка в нея,от колкото в кола без фолио,все пак предпазва малко или много от директните слънчеви лъчи в купето(пример:сядаш в кола с фолио на задните седалки и поглеждаш към слънцето,но преди това пипаш седалката,а след това същата процедура на предните и тогава ще откриете разликите).Това е от мен.Успех на всички!
като се сложи фолио на прозорците,със сигурност жегата е по-малка в нея,от колкото в кола без фолио,все пак предпазва малко или много от директните слънчеви лъчи в купето(пример:сядаш в кола с фолио на задните седалки и поглеждаш към слънцето,но преди това пипаш седалката,а след това същата процедура на предните и тогава ще откриете разликите).Това е от мен.Успех на всички!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”