Wireless Router into access point - може ли и как?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Вто 19 фев 2008 20:36

Tinko написа:
Bob.Baev написа:що па ми го плюйте D-Link-чето... :( ползвам D-Link 524 повече от успешно, никакви ядове, ама никакви. вързал съм си към него с пач кабела настолното ПЦ и му ползвам аксес пойнт-а за лаптопец и телефонец. чесну казану не виждам разлика в скоростите преди и след инсталирането му.
благата работа.

п.с. Bratt, защо 2 рутера, като и един може да върши същата работа?

Колега на мен това ми е част от работата и да не кажа слабост. ( уаиерлесс устроиствата и акцесс поинтовете )

При Д-линк често се случват проблеми от сорта, забива, рестартиране при повечко конекциики или скапване на фримуера ( когато се скапе фримуера може да почне да си прави каквото си иска.

Аз пък вече една година нямам проблеми с д-линк, и съм много доволен ;)
Може би си зависи от модела. Като го взех, инсталирах последния излязъл фирмуеър, и оттогава - никакви проблеми.

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Re: ?

Мнениеот orgasmatron » Вто 19 фев 2008 20:56

lowrider написа:
titon написа:
amikus написа:Еми те това е МЕГАЛАЙН дават ти да ползваш рутер ама на по-висока тарифа??Това го нема никаде другаде а само при тях щото са много велики.

МЕГАЛАН си имат стриктни правила за използването на повече на брой компютри в едно домакинство. Имат си различни тарифи за 2/3 компютъра, за неограничено ползване на рутер... Но като искаш да ги прецакаш и не спазваш правилата им, много ясно че ще те клъцнат :lol: :lol: :lol:

Ако не ти харесват условията и политиката на доставчика, сменяш го :D

Да, но в студ. град са монополист и не ми харесва тяхното поведение, така че сега съм се амбицирал да ги прецакам и чета разни работи
to be continue...

честно казано аз имам безплатен нет от НСА,но въпросът е принципен!

доколкото знам ( и аз съм към мегалан), хората нямат нищо против рутерите, просто казваш им че си с рутер и ще го ползваш и ти резват активните сесии от 100 на 40 и нямаш грижи

dpetrov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dpetrov » Чет 21 фев 2008 0:23

аз пък си взех Wireless Рутер за 90лв Buffalo, който позолява редактирането на ТТЛ-а... имам и wireless имам и кабел :) кой квото го кефи.. (и аз съм в студентски)

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Чет 21 фев 2008 10:29

dpetrov написа:аз пък си взех Wireless Рутер за 90лв Buffalo, който позолява редактирането на ТТЛ-а... имам и wireless имам и кабел :) кой квото го кефи.. (и аз съм в студентски)
:да:

ACCELERATOR написа:
Tinko написа:
Bob.Baev написа:що па ми го плюйте D-Link-чето... :( ползвам D-Link 524 повече от успешно, никакви ядове, ама никакви. вързал съм си към него с пач кабела настолното ПЦ и му ползвам аксес пойнт-а за лаптопец и телефонец. чесну казану не виждам разлика в скоростите преди и след инсталирането му.
благата работа.

п.с. Bratt, защо 2 рутера, като и един може да върши същата работа?

Колега на мен това ми е част от работата и да не кажа слабост. ( уаиерлесс устроиствата и акцесс поинтовете )

При Д-линк често се случват проблеми от сорта, забива, рестартиране при повечко конекциики или скапване на фримуера ( когато се скапе фримуера може да почне да си прави каквото си иска.

Аз пък вече една година нямам проблеми с д-линк, и съм много доволен ;)
Може би си зависи от модела. Като го взех, инсталирах последния излязъл фирмуеър, и оттогава - никакви проблеми.

Колега просто си случил на хубава бройка.

Аз работя масово с клиенти и почти всеки е с рутер Д-линк и почти всеки реве, хем реве че има проблеми, хем не иска да си купи нов щото е взел вече Д-Линк.

А относно 100-40 Conn-Limit аз лично ако имам такъв нет, ще запаля кабела на доставчика!!! :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”