Аларма за Поло от Порше - май е менте ...
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аларма за Поло от Порше - май е менте ...
Колеги, преди 1 ден моя приятел който спечели полото от Мтел отиде в Порше да си слага оригинална аларма ( уж оригинална ) за да не му отпадне гаранцията на автомобила. Когато взехме колата след 5 часа чакане се загледах в дистанционното и ми заприлича на такова от алармите за по 100лв и след като видях и упътването на алармата на което беше принтирано още на първа страница Пежо 406 купе ми стана ясно че съм прав 100%. Другото което ми направи впечатление е че машинките на звук ми бият като тези на голфарата от по 10лв. Следващото което видях е че с ключа не може да се отключат двете врати както става при пасата ми ( направо 4те
) Това нормално ли е .. не би ли следвало когато алармата си е от Порше и трябва да е оригинална да бъде с дистанционни на ФВ и когато си отключваш колата с ключа той да изключва алармата и да отключва двете врати. И централното не е ли вакумно ? Ако някой знае нещо ще съм много благодарен да каже каквото и да е защото утре моя приятел ще ходи да се разправя с тия малумници ( по точно с управител ) Забравих да кажа цената на удоволствието - 400лв. Дори има разликата в алармата изписана по фактура и дадената му на него ...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами на едни от уж истинските поне в БГ Gemini само дистанционното с ключа е около 100 лева. А не бих казал че и те са нещо особено. Така че изводите си ги прави сам.
Другия вариянт е да си е хубава, но изостанал модел от 2000 година примерно. Чудили се какво да я правят техниците и Мтел са минали по-тънко.
Новите са с CAN-BUS и имат доста екстри, но и цените са им екстра. 

Последна промяна от black` на Сря 20 фев 2008 23:33, променено общо 2 пъти.
Re: Аларма за Поло от Порше - май е менте ...
longora написа:....
В случая е кофти че са му извили ръцете по тоя начин,обаче важното е че гаранцията ще му важи!!!!
Все пак му е "печалба"-така че -кво толкова
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
400лв за аларма и тя да не управлява централното
Тия са ебати и мизерниците-не стига че за първи път виждам ново VW даже и без серво ами те гърбят и толкова пари за една скапана аларма "за да не ти отпадне гаранцията"
P.S Ха ха ха сега като се замислих-как да управлява централното като то това Поло и централно май няма,добре поне че кормило и педали са сложили

P.S Ха ха ха сега като се замислих-как да управлява централното като то това Поло и централно май няма,добре поне че кормило и педали са сложили

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сега пък ми се обади моя приятел и ми каза че пишело някъде си че алармата била монтирана в Деница или нещо такова .... Няма централно колата .. гола голеничка ... как седалки са се преебали да сложат не знам ... А на гаранцията му пише че е монтирана аларма Сатурн ... а тая аларма която има беше неква друга .... Чудя се дали Сатурн не е оригиналната. Каза ли са му и че не може да си направи ключ като моя ( предполагам и ваще ). Не се предлагал за поло. То хубаво подарък подарък обаче всичко друго той си плаща и го режат както си искат... До колкото разбрах от вас е нормално да те преебат 

- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Аларма за Поло от Порше - май е менте ...
chy написа:longora написа:....
В случая е кофти че са му извили ръцете по тоя начин,обаче важното е че гаранцията ще му важи!!!!
Все пак му е "печалба"-така че -кво толкова[/quotе]
мм да... правилно казано "печалба"- на половин цена ги уреждат:)
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
тия машинки дето са сложили са автономни напълно обикновенни евтинки и се контролират от централен модул или от алармата която са сложили ...т.е. ще се отварят от алармата с дистанционното но няма как да се отворят от ключа и едната врата едновременно ..тоест има как но едвали евтината аларма дето са набутали ще свърши работа или най малкото ще ви трябва умен електраджия ...смятам знаеш че няма да ти сложат вакумно централно защото трябва да разглобят половината кола а и тая система предполагам струва около 1000 лева ... 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”