Аларма за Поло от Порше - май е менте ...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
vladko_g40
Автомобил: Audi A6 Audi 90
Двигател: AEB AAN
Контакти:

Мнениеот vladko_g40 » Чет 21 фев 2008 11:13

хаха маи са сложили българска аларма :lol: щото от българските има sturn m2 (примерно) :lol: тя струва около 70 лева за клиент :wink: а иначе споко, и аз като бях в един друг представителен сервиз ги монтирахме българските :wink: за клиента цената беше около 270 лева - не помня точно. Но това за гаранцията е по-важно, щото всякакви псевдоалармаджии има :wink: и затова се казва така за гаранцията :wink: а това че са му отрязали главата е нормално :wink: така печелят още някои лев от клиентите :lol:

Потребителски аватар
stanislav_s
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanislav_s » Чет 21 фев 2008 12:58

longora написа:Сега пък ми се обади моя приятел и ми каза че пишело някъде си че алармата била монтирана в Деница или нещо такова .... Няма централно колата .. гола голеничка ... как седалки са се преебали да сложат не знам ... А на гаранцията му пише че е монтирана аларма Сатурн ... а тая аларма която има беше неква друга .... Чудя се дали Сатурн не е оригиналната. Каза ли са му и че не може да си направи ключ като моя ( предполагам и ваще ). Не се предлагал за поло. То хубаво подарък подарък обаче всичко друго той си плаща и го режат както си искат... До колкото разбрах от вас е нормално да те преебат :)

Значи ситуацията е следната : Майка ми в началото на този месец си купи от там същото поло (почти), не е точно като подаръка на М-тел, ами има климатик радио ЦД плеър и фарове за мъгла.

Та колата няма фабрично централно и аларма. Алармата я слагат тук ( в БГ ) естествено срещу скромните 400 лв. И какво получаваш в замяна - цнетралното работи само когато е изгасена колата и се включва само посредством дистанционното. Ако се опиташ да се заключиш от вътре се заключва само вратата на която натискаш бутона, другата не. На всичкото отгоре са спестили и два бутона да сложат на купето за активиране на алармата.

Абе ебати ташака, уж Фау Ве, ама е Фау Ве БГ.

п.п. Мога да напиша за желаещите и още БГ простотии от официалния вносител на VW, но само ако имате желание... :?

Потребителски аватар
stanislav_s
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanislav_s » Чет 21 фев 2008 13:03

... щях да забравя :

дистанционното на алармата наистина изглежда такова като на аларма от 100 лв.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 21 фев 2008 13:06

стиа сте ревали...полото е супер....нямало централно...голям праз....

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Чет 21 фев 2008 13:17

chefito написа:стиа сте ревали...полото е супер....нямало централно...голям праз....

като не го кефи тва поло и само се набутва с него да ми го подари :idea:

иначе е малко гадно, да ти подарят скъп подарък ама възможно по-еФтин mhihi

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Чет 21 фев 2008 13:34

Ами значи ще се преглътнат 400те лева и това е ... Иначе за това Порше и аз може да кажа някой думичка защото си изпатих от тях ... явно там само материалите са им хубави .. иначе работят най-големите некадърници !

Потребителски аватар
stanislav_s
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanislav_s » Чет 21 фев 2008 13:36

Не моем го преглътнем толко лесно. Купуваш си кола за 20 000 и ти слагат аларма за 100 лв.. Утре отивам да се разправям с тях, ше ги направа на салата . :evil:

п.п. На всичкото от горе ти дават подарък - талони за гориво на ст-ст 1 000 лв. - е да, ама се оказа че не били компютри , а компоти, т.е. талоните са за 960 лв. :x

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Чет 21 фев 2008 13:55

И да се разправяш и да не се .. все тая. Тука е българия .. никой не го е грижа ти какво искаш, а всеки гледа да те мине някакси. Моя приятел така и не е дочакал управителя на Порше Изток ( явно не му се работи много на човека ) и си е отишъл. Отговора на този който приема колата за аларма на въпроса "защо не е оригинална алармата" е бил "ами те оригинални слагат само в завода". Тва с горивото не е болка за умиране .. 40лв са, но пак е малък вид измама ... кой знае ква такса са измислили ...

Потребителски аватар
stanislav_s
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanislav_s » Чет 21 фев 2008 14:02

Утре ще се разбере какво ще става. Ама искам да отида да си поговоря с тях , че майка ми могат да си я въртят както си искат кат не разбира жената... :roll:

п.п. ще драсна какво е станало после :wink:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 21 фев 2008 14:47

ами в интерес на истината са прави че оригинална слагат само в завода ...а дори да слагаха тук щеше да е 2-3 хиляди лева :)

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Чет 21 фев 2008 19:23

ЕЕ чак 2000-3000лв не варвам .. може би зависи от ключа

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 21 фев 2008 19:49

е искате и да ви разглобят цялата кола пък и без пари да излезе .....

839 лева струва в завода да ти се добави само централно заключване .това без аларма без дистанцино без нищо.... тук трябва да ти разглобят абсолютно цялата кола ...... абе всъщност що аз ровя като проблема си е ваш ...абсолютно цялата тема се обеснява с три минутно ровене в сайта на VW България

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Чет 21 фев 2008 19:56

Добре .. мерси че ни отдели време ... живи и здрави .. сега чакаме да видим stanislav_s какво е направил в порше и след това темата да се трие или заключва .. кой квото иска да прави...

bimmoby
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bimmoby » Чет 21 фев 2008 23:47

моето поло е купувано от магазина,но няма такива проблеми с централното-да заключва само при изкл.двигател и то само едната врата.
доколкото до ключ,който да управлява алармата и централното,за поло наистина не се предлага
колкото до алармите-слагат auto watch,най-вероятно си е тяхна далавера.даже ако искаш модул за стъклата-плащаш допълнително
дори не ги слагат в сервиза на VW,а някъде на цариградско шосе.
по принцип алармата си работи добре,нямам забележки

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”