Здравейте на всички, от скоро имам ГОЛФ 3 VR6 и искам да вдигна малко конете ако някои може да даде идеи или да помогне ще съм благодарен.Много живо ме интересува нитро система за голфчето!!!
Оки само ,че вече май не мога да я преместя ако модератора може ще съм благодарен.
Golf 3 VR6 повишаване на мощноста
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Golf 3 VR6 повишаване на мощноста
Последна промяна от neweso на Сря 20 фев 2008 22:13, променено общо 1 път.
специално за БР6 знам че подмяната на буталата се отразявало доста!!! Но трябва да се направи от наистина маистор... и да са немски а не някоя куча марка .. замисли се за Ремус Генерация напрао с колекоторите до отзад ..... тва са по евтините варианти ... а както обичам да казвам ТУРБОТО си е турбо .. наи много ще го усетиш него !! Всичко е до това колко $ разполагаш..
Wotan написа:специално за БР6 знам че подмяната на буталата се отразявало доста!!! Но трябва да се направи от наистина маистор... и да са немски а не някоя куча марка .. замисли се за Ремус Генерация напрао с колекоторите до отзад ..... тва са по евтините варианти ... а както обичам да казвам ТУРБОТО си е турбо

- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
G60 написа:Wotan написа:специално за БР6 знам че подмяната на буталата се отразявало доста!!! Но трябва да се направи от наистина маистор... и да са немски а не някоя куча марка .. замисли се за Ремус Генерация напрао с колекоторите до отзад ..... тва са по евтините варианти ... а както обичам да казвам ТУРБОТО си е турбо![]()
Колега аз съм виждал има го и той е 190кс синхро ето ти го:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... usageType=
- ksorizmenos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vr6
генерация,колектор,валове,чип тунинг,шуаифа на главата,маховик,подвигачи и още много други неща има.само не я прави турбина или ако ще я правиш прави я само че не в българия!!