Как е състоянието на ксенона ви за 1 година?
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
аз също съм с китайски от 4-5 месеца и имам само 1 проблем с него,който възникна още от 2 ден но мен не ме притеснява.понеже съм с H4 и на десния ми фар крушката като поработи 10-15 секунди и неще после да превключи на дълги.проблема май ев кабелите на самата крушка защото като ги размърдам и се оправя
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и аз имам от 2месеца
но имам едно питане.. чудя се дали ако премахна чадър4ето което отразиава светлината вътре в фара ниама да свети по добре
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: и аз имам от 2месеца
kurando написа:но имам едно питане.. чудя се дали ако премахна чадър4ето което отразиава светлината вътре в фара ниама да свети по добре
Ако премахнеш "чадърчето" КАТ ще ти премахнат главата. Фара свети чрез рефлектора си. Ако оставиш крушката "гола" то положението ще се влоши, пък и ще сваляш нисколетящите самолети.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
carlitobrigante написа:4 години карах с фабричен ксенон на Valeo без никакви проблеми или промени в цвета на светене.Сега карам с фабричен Hella от една година пак без проблеми.Най-добрият е този дето го слагат в завода
Това е ясно, но ако беше споменал и цената на оригиналния кит (макар че може да се спори за оригиналност,защото повечето,да не казвам всички фирми са си изнесли производството в Китай)всеки би се замислил дали би си позволил на кола която струва 8-12к (защото по скъпите са с оригинален)

- valeto 150hp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- valeto 150hp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”