после зех мокетче и я тапицирах(колко хелметекс издишаах)

малката дупка посредата я направих за предната ми емблема,още мисля как да прасна пантите ама довечера ще е мисленето.........
като я доправя ще постна оше снимки
има голяма доза истина ама ако стане това дет мисля и при удар одзад няма да мръднеwili98 написа:Я сега да си представим следната ситуация:
Пътувате с 80 км/ч.
става катастрофа.. удряте се с 50 км/ч
Тялото изпитва да речем в този момент 30G-40G сила в/у него..
и то защото спира за 1 мтр/колкото е буферната заона на колата/ + 40-50 см заради колана...
Срещате се в еърбега /и да не се срещнете .. няма голямо значение/
а сега си представете.. как в резултат от мигновенното спиране, щипките на кората се чупят. тя хей ... облегалките на седалките вече почти са легнали.. и кората се засилва прааааво срещу пасажерите отзад /недай си боже да ги има... /.. или вас....
и ги удря по главите да речем с 45 км/ч...
Ха сега малко се замислете... засилете една такава дъска която тежи заедно с колоните около 6-8 кг... те тряска по главата...и то с 45 км/ч...
хора ве.. мислете малко...
мислете и много..
пазете се...!!!!!!
предварително мислете.. да няма после оооох... аааххх...
БТВ..
Според автобилд, стъклена бутилка от 250 мл кока кола.. при катастрофа с удър около 80км/ч, ако седи на задното стъкло.. може да те убие..
дори, бяха правили демонстративни тестове с манекени..!!!
wili98 написа:Щом казваш, че напред не може да тръгне... добре.. не искам да споря...
според теб 10 кг кора.. по 30-40 Г.. колко килограма стават..
кво ще ги спира...?
а то че веднъж се живее вярно..
ма знаеш ли кое е най-кофтито.. че най-вероятно е шофьора да оцелее.. за разлика от пасажерите...
dkalfov написа:има голяма доза истина ама ако стане това дет мисля и при удар одзад няма да мръднеwili98 написа:Я сега да си представим следната ситуация:
Пътувате с 80 км/ч.
става катастрофа.. удряте се с 50 км/ч
Тялото изпитва да речем в този момент 30G-40G сила в/у него..
и то защото спира за 1 мтр/колкото е буферната заона на колата/ + 40-50 см заради колана...
Срещате се в еърбега /и да не се срещнете .. няма голямо значение/
а сега си представете.. как в резултат от мигновенното спиране, щипките на кората се чупят. тя хей ... облегалките на седалките вече почти са легнали.. и кората се засилва прааааво срещу пасажерите отзад /недай си боже да ги има... /.. или вас....
и ги удря по главите да речем с 45 км/ч...
Ха сега малко се замислете... засилете една такава дъска която тежи заедно с колоните около 6-8 кг... те тряска по главата...и то с 45 км/ч...
хора ве.. мислете малко...
мислете и много..
пазете се...!!!!!!
предварително мислете.. да няма после оооох... аааххх...
БТВ..
Според автобилд, стъклена бутилка от 250 мл кока кола.. при катастрофа с удър около 80км/ч, ако седи на задното стъкло.. може да те убие..
дори, бяха правили демонстративни тестове с манекени..!!!![]()
![]()
![]()
![]()
а и чичи веднъж се живее,трябва да е хубаво.малко ТТ данни за кората напред не може да излети- защо ли просто е достатъчно голяма да се вади трудно назад па камоли напред и ако е направена как си тряа (с панти не с щипки)мисля да я направя на амортесиорчета да може да се отваря напред и назад тогава колкото и да се блъскам няма да мръдне
в проекта влязоха амортесиорчета за повдигане отпред и от зад ама ми тряат 4 еднакви но е замислено,и наистина звука има коренна разликаda6o_amvr написа:Да добре се е получила-а сега предполагам че от задните колони ще ти дава по-хубав (плътен) звук.Само я закрепи да не хване верно да излети при някоя непредвидена ситуация
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта