Asen_D написа:vaskoto1 написа:Мощност (к.с.) - 110 к.с.
иииибаахх

къде намери тая пила ве...?

Що бре,то това е новия мотор

Ей, за мезе ма земахте. Аз пък няма да спра да пиша у форумот.
Ще предоставя на някой друг благородното дело да вкара добичето в пътя - аз нямам повече нерви.
The_Machine написа:На твоя ко му е?

Искаш ли го? Повървява, ама си е беля на главата
Няма да повярвате - кат са слагали газ, решили да направят място за изпарителя и ... тук оркестърът свири туш ... тва никси вчера не го забеляза(май ша е първото нещо дето освен мен и той не го е видял) ... още малко туш ... казанчето за чистачките е в левия ЗАДЕН калник. Щях да падна от каручката, като го видях. Ся са чудя да го връщам ли дето му е мястото. Че място май има
Утре до Самоков ще ходя да го прехвърляме, че жената на собственика е в командировка. Той смяташе без нея да минем, ама няма да мине продажбата без знанието на ШЕФА. Чудя са колко отстъпка да му искам, ако иска да поскрием цената за пред нея

хаха, шегувам се. Кво ли не му минава на човек през главата посред нощ. Нещо съм нервен и не мога да спя. Ша играя Heroes5 до сабаля, то са е видяло.
Благодаря на всички за пожеланията. От утре(то е днес вече) спирам да мрънкам за стария и почвам за новия:
Не върви кат 2Е да го еВа
Що ли не пазарих Г60-ката

младежОт я дава за без пари :
http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details
Ако на някой му трябва инфо какви Б3-ки се продават в София днес - мога да разкажа за половината