andro_ написа:Звук без вървеж = мизерия със селинджърски привкус на простотия.
"Спортно" евтино гърне + дълъг път = глух шофьор и спътници.
Сложи си там един накрайник и бъди щастлив.
pacoy написа:Не дочаках сутринта за да ти се похваля ! Е не си взех това от 85 двуцевката...взех си подобно на това което е на картинката само че с извивка на горе нали ги знаеш на тройките кви слагат.Моето е Nes Sport за 75 лв.Но нали съм глупавичък забравих да го снимам и да ти покажаснимката. Е леко късо дойде но оправихме всичко...мога да ти кажа...яко си е и звука е хубав а в колата не е както казват...не се седяло почти не се чува в колата но отвън хахане е необходимо да си бараш средното гърне просто слагаш това и
![]()
joker написа:Аз лично не разбирам защо някои колеги искат обезателно звучно и на всеослушание да си изпускат газовете си изотзад.....?не и ли по-възпитано тихичко(по терлички) да се отделят отпадните продукти сот газов характер.......
kalin_as написа:И аз не искам да взема нещо дето да ме дразни с гадното си бръмчене и да оглушея![]()
Но има и такива дето създават един много приятен не много силен тътен![]()
Е такова ако случа да взема ще е ОК
feniksgod написа:kalin_as написа:И аз не искам да взема нещо дето да ме дразни с гадното си бръмчене и да оглушея![]()
Но има и такива дето създават един много приятен не много силен тътен![]()
Е такова ако случа да взема ще е ОК
Сещам се за такъв звук който описваш, чувал съм го в квартала от един OPEL, само да ти кажа, че той беше от турбо
П.П Погледни в гаража ми аз какъв накрайник съм сложил, ако ти хареса все пак нещо което да изглежда добре и да не бръмчи
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 104 госта