Искам да попитам има ли копче за отваряне на багажника?Защото на седалката вечерно време ми свети червена светлина,защото нямам копчето?Интересно ми е какво трябва да седи там?Мерси предварително
mod edit: vasstop
Голф 4 - има ли копче за отваряне на багажника
Re: Въпрос за Голф 4
Vask0 написа:Искам да попитам има ли копче за отваряне на багажника?Защото на седалката вечерно време ми свети червена светлина,защото нямам копчето?Интересно ми е какво трябва да седи там?Мерси предварително
Почти нищичко не разбрах от това дето си написал. Как да разбирам:
Защото на седалката вечерно време ми свети червена светлина,защото нямам копчето?
принципно няма копче за багажника на голф 4 (фабрично). Поне при мен няма и не съм виждал фабрично.
- Vask0
- Автомобил: VW Arteon
- Двигател: CUAA
ДА малко обаркващо го написах.Значи от шофиорската страна както е вратата нали до нея има колона.Отвътре явно има някакво копче на нея,защото вечерно време ми се отразява доло в седалката.Първо мислих че е копчето за бензина ама то си има до ръчната.Та на тая колона седи някакво копче явно ама на мене ми е счупено 
Vask0 написа:ДА малко обаркващо го написах.Значи от шофиорската страна както е вратата нали до нея има колона.Отвътре явно има някакво копче на нея,защото вечерно време ми се отразява доло в седалката.Първо мислих че е копчето за бензина ама то си има до ръчната.Та на тая колона седи някакво копче явно ама на мене ми е счупено
а сега вече почвам да разбира... иначе не можах д аразбера каква е тая светеща седалка, откъде какво свеи и защо и какво общо има
там попринцип на някой модели има копче за алармата. описано е спомням си в книжката към колата. отвори и виж там, не си спомням подробности, защото моята е с фабрична аларма но копче нямам там. помня обаче че е описано в книжката и беше нещо свързано с алармата.
4o4o_2345 написа:ей сега ще ви светна за това копчеТова е за алармата като се натисне и след това се включи алармата не работят обемните датчици в колата.Трябваше ми много време да го разбера
. Предполагам е направено ако се оставя вътре дете да не задейства алармата като се движи из колата.
Именно както вече казах - това е описано в книжката на колата много добре. Нямам я пред себе си но си мисля че малко грешиш - фабричната аларма (или поне моята) няма обемни датчици! Но е възможно да си прав.
При всички положения не си биите главите - 100% съм сигурен че е описано в книжката на колата, просто прочетете.
- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
Vladko написа:20vTurbo написа:Аз имам две копчета на вратата ниско долу и едното ми отваря капачката на резервоара а другото багажника. Говоря за Голф4 2001 макар че и на Пасата ги има същите.
Твоя е американско изпълнение те са така като пасата.
Да колегата е прав. Така си е заводски. Извинявам се че не съм видял въпроса на време.
Re:
4o4o_2345 написа:ей сега ще ви светна за това копчеТова е за алармата като се натисне и след това се включи алармата не работят обемните датчици в колата.Трябваше ми много време да го разбера
. Предполагам е направено ако се оставя вътре дете да не задейства алармата като се движи из колата.
kolega i az imam shtoto kopche ama nemoga da razbra koga dachichite sa vklucheni
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Re: Re:
tosho написа:4o4o_2345 написа:ей сега ще ви светна за това копчеТова е за алармата като се натисне и след това се включи алармата не работят обемните датчици в колата.Трябваше ми много време да го разбера
kolega i az imam shtoto kopche ama nemoga da razbra koga dachichite sa vklucheni
Кирилица колега... кирилица!
Датчиците са включени когато не бараш нищо
- ilian.
- Автомобил: GOLF 4 AUDI A3
- Двигател: AUM AHF
Re: Голф 4 - има ли копче за отваряне на багажника
И аз го имам това копче и по ништо немога да разбера как и кога се задейства примерно ако го натисна няколко пъти и по какво да позная в какво положение е оставено . За копчето за алармата става въпрос 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”