Кой, какво видял в Нет-а
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
nadasdi написа:checheneca написа:винаги съм се чудил кво е 4motion ?
4motion e предно и задно предаване. Преди беше syncro, а сега е 4motion и си е запазена марка на фв, както примерно VR вместо само V. Всеки си е го заплюл с негово име, ауди е куатро, мерцедес 4matic, некой слагат 4х4...
Има разлика между двете задвижвания. Не е едно и също с ново име. Синхро е вискоъединител, а 4motion е диференциал.
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
всички говорите глупости ...... куатро и формоушън отдавна престанаха да са имена на технологии а вече са търговски марки ....по това дали пише куатро или фор моушън вече не може да се познае каква технология се използва ........ в новите пасати макар да пише 4моушън системите са едно към едно в аудитата на които пише куатро ...това с надлъжно разположен двигател ....в напречните а3,тт макар да пише куатро системите са едно към едно с голф
а VR не е само V просто защото ъгъла между цилиндрите е много малък мисля 15 градуса и колкото е близък до В - В-образен като архитектура толкоа е близък до Р - Редови ....затова са го кръстили ВР
а VR не е само V просто защото ъгъла между цилиндрите е много малък мисля 15 градуса и колкото е близък до В - В-образен като архитектура толкоа е близък до Р - Редови ....затова са го кръстили ВР
Tyan написа:
не учи попа да се кръсти, въпроса му беше елементарен и съм дал възможно най елементарното обяснение с лека аналогия за по-лесно(извинявам се ако не обясняваше за мен)
айде нещо по темата
http://www.youtube.com/watch?v=96pPKf6cxsI&NR=1
-
myrshavija
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.youtube.com/watch?v=NDI-f8NI1FE
Една стара и много хубава песен - заслушайте се, даже и да я чувате за пръв път. Песни като тази и форуми като нашия понякога ме карат да си мисля, че все още има надежда за децата ни.
Една стара и много хубава песен - заслушайте се, даже и да я чувате за пръв път. Песни като тази и форуми като нашия понякога ме карат да си мисля, че все още има надежда за децата ни.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”