Вече убиват и банкери

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Вече убиват и банкери

Мнениеот ACCELERATOR » Сря 26 окт 2005 9:32

Собственикът на ДЗИ Емил Кюлев е убит, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Кюлев е бил ранен многократно в областта на гърдите и главата.
Инцидентът стана тази сутрин около 9.15 часа на столичното кръстовище на бул “Димитър Несторов” и бул. "България". Около джипа на банкера са намерени много гилзи. По непотвърдена информация шофьорът на Емил Кюлев е ранен и е откаран в "Пирогов". Районът е отцепен.
Движението по бул."Несторов" в посока бул. "България" е спряно. Екипи на полицията отклоняват автомобилите по обходен маршрут.

Офиса ни е на бул."България", и тук е адско задръстване :roll:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 26 окт 2005 9:36

мали че то до нас това бре!!!!
въх....
е на тоя не му беше чиста работата :)

Потребителски аватар
GTX16V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTX16V » Сря 26 окт 2005 13:33

Хе хе ...
500 милиона $ дали му е била чиста работата, ти как мислиш :roll:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 26 окт 2005 13:47

Ако е за въпрос на господина парите са изкарани чисто.. за разлика от доста от тези който си заминаха напоследък ... обаче друг е проблема:

http://netinfo.bg/photo/2005.26.10emilk ... 263518.htm

в колата пред джипа може да седи всеки от нас.....

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Сря 26 окт 2005 14:05

tyan написа:Ако е за въпрос на господина парите са изкарани чисто..

Изобщо не ми се вярва че 500млн се изкарват чисто точно в БГ ,точно в този период в който иамаше пирамиди ,рекет и какво ли не.Знам само че е основател на Росексим банк.Даже ако раздробите малко името на банката вижте какво става.
РОСияЕмилКюлевСИМ

Доколкото съм запознат тази банка е в основата на създаването на М-тел с Руски инвестиции.Вие си правете изводи дали са му чисти парите.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 26 окт 2005 14:09

Е поне не е натрупал милиони за едно лято от продажба на картофи :) ... И казах ЧИСТО т.е на светло... това не значи честно. По тая логика и Бил Гейтс е мафиот защото е метнал Apple и не са си прочели добре договора ;)

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Сря 26 окт 2005 14:16

Ти мислиш ли ,че руския капитал който е налят в тази банка е чист.Мислиш ли ,същите са плащали данъци на държавата ,мислиш ли че всички сделки са били коректни и чисти.Защото аз не смятам така.Може да не е типичния мафиот ,наркобос или трафикант ,но определено и от него са пострадали доста невинни хора.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 26 окт 2005 14:51

Това е много грешно мислене ... всеки е невинен до доказване на противното ... аз тоя човек не го познавам лично..... възхищавам му се че в тая лудница е успял да изгради такава империя и да даде работа на хиляди, също и че безвъзмезно даваше за превоз на тежко болни хиликоптерите на ДЗИ .... сто процента има нечисти сделки и прецакани хора.... В българия едва ли има фирма дето да е 100 % изрядна законово......., да не говорим за укриването на данаци това е световна практика ..... Мое мнение

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Сря 26 окт 2005 15:07

tyan написа: .... възхищавам му се че в тая лудница е успял да изгради такава империя ...

те всички империи са изградени в периода на хаос в Б-я :wink:
моето мнение е че някои си разчистват пътя и скоро ще станат "монополисти" :evil:

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Сря 26 окт 2005 15:08

Добре дошли в дивия Запад ............... :evil: :cry: :x
Бандитска държава :x :evil: :cry:

ivan4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivan4o » Сря 26 окт 2005 15:10

помислете само откъде са взети първоначалните капитали. после не е чак толкова сложно

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Сря 26 окт 2005 15:12

Въпроса е с какви пари е изградил империята.. Държавни. Също като Илия Павлов. Кюлев е работел в МВР, баща му е бил дългогодишен служител там, отдел убийства... През '88 е създал ЧАСТНА консултантска фирма... :roll: Че кой по това време е имал частна фирма, пък камо ли - консултантска?!
Тия хора са пионки. И когато си свършат работата, или се помислят за важни - просто си отиват.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 26 окт 2005 15:24

Както в Дивия Запад, WDW право си казва...... Каубойци навсякаде ... Аз ако след време с цената на много труд постигна нещо, като баща ми, и по някое време дойде някоя горила и ми каже: "Виж са браточка продаваш ми бизнеса на безценица иначе ше те трошим" Ми много ясно че ще му кажа да ходи да се застреля! И после и мене на някое кръстовище ще ме опука някой прошляк с калашник...... Идеята тука не е че едно време евентуално си почнал с нечист капитал.... идеята е че проблема с конкуренцията се решава по тоя средновековен начин и не сме ния регулаторния орган който да контролира това..... за това се плащат данъци ... щото ако преди време системата работеше добре щаха да хванат наемните убийци от първите поръчкови убийства и щяха да имат едно наум. А сега какво??? Много ясно че е по лесно вместо да се състезават за пазара да утрепят единия играч...... Това може да става заради избата на Кюлев в Мелник, или за Ривиерата до Варна или за ДЗИ тата ил иза македонската банка дето купи..... и не става въпрос за това дали са му чисти парите, а че няма управия ... И ПРЕДЛАГАМ ДА СИ ВЗЕМЕМ по един калашник и да се пазим сами щото така и така сме си в дивия запад.........

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Сря 26 окт 2005 15:32

Мда, това с калашника е добра идея :lol:

ivan4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivan4o » Сря 26 окт 2005 15:32

tyan написа:Както в Дивия Запад, WDW право си казва...... Каубойци навсякаде ... Аз ако след време с цената на много труд постигна нещо, като баща ми, и по някое време дойде някоя горила и ми каже: "Виж са браточка продаваш ми бизнеса на безценица иначе ше те трошим" Ми много ясно че ще му кажа да ходи да се застреля! И после и мене на някое кръстовище ще ме опука някой прошляк с калашник...... Идеята тука не е че едно време евентуално си почнал с нечист капитал.... идеята е че проблема с конкуренцията се решава по тоя средновековен начин и не сме ния регулаторния орган който да контролира това..... за това се плащат данъци ... щото ако преди време системата работеше добре щаха да хванат наемните убийци от първите поръчкови убийства и щяха да имат едно наум. А сега какво??? Много ясно че е по лесно вместо да се състезават за пазара да утрепят единия играч...... Това може да става заради избата на Кюлев в Мелник, или за Ривиерата до Варна или за ДЗИ тата ил иза македонската банка дето купи..... и не става въпрос за това дали са му чисти парите, а че няма управия ... И ПРЕДЛАГАМ ДА СИ ВЗЕМЕМ по един калашник и да се пазим сами щото така и така сме си в дивия запад.........

колега, тия пари не се изкарват с много труд

Върни се в “ОФФ-Топик - други”