Потъна морска дискотека
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Ехх много добра новина scuba
Евала ,зарадва ме много.Да потъват всички мутренски хотели ,които са построени на наш гръб... Ще се изразя "къде е морето..." на тия наши плажове.Абе нали сме дошли на море ,а не на бетоновозна площадка... То като се замърси морето от отходните тръби на хилядите хотели ,закакво ще са им тези хотели като никой няма да ходи в това блато... А не мислете ,че тия отходни тръби са малко и не могат да причинят нищо... Един колега беше разказвал за Слънчев Бряг къде отиват тръбите на хотелите ...

- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги какво ви става - тва си беше едно от най-яките заведения по тая част ма черноморието, връзваше се със стария град, освен това излизаше много евтин алкохола, особенно при бурно море щото пиеш 1, а се едно си изпил 2-3, а се чувстваш пък на 3-4
, бе за купонджии си беше и красиво беше, там на тва място малко неща ще изглеждат по-добре, не е като хотелите, а напротив, то си беше част от Несебър, както можеби щеше да стане и корабчето, обаче конкуренцията се уплаши и
, аз ако съм един кмет там - целият циментен бряг дето е там ще го направя плаващи заведения, щото ся освен за каране на колело и разхождане на куче за друго не става
... 

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
da__buzz написа:само не мога да разбера кво се радвате.
миналата зима или по миналата пак потъна и кво от това.
като се управи времето я вадят и купона продължава.
така ще стане някои ден и с хотелите ще паднат пак ще ги вдигнат и така до края на света :D
Абе вдигането на хотел да не е като от ерекцията.....сваляй -вдигай...сваляй -вдигай!!!!!!Те нека паднат един път......ДАЙ БОЖЕ!
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
scuba написа:zaro написа:А защо се радвате че е потъналана мене не ми е пречела, ако може споделете кое ви дразнеше в нея.
Аз за 6 поредни години там не съм отишъл в нея понеже нещо не ми допадаше, амам не съм искал да потъва!
Щото ми ПИСНА всеки да си стори къдет си иска. И щот НЕ ИСКАМ на входа на стария Несбър да седи една изгъзица от ламарина, сложена на метални варели. И всяка вечер алкохолизирани британски тиийнейджъри да повръщат в морето. И сутрин вълните да го разнасят из залива. Е ЗА ТВА се радвам че потъна. Щот на времето там имаше рибарски лодки и атмосферата беше друга
Ахам..До 2002 ставаше,въпреки че самия Несебър приличаше на битак.След това обаче всичко стана бетон,алчнотия и простотия.Що менти с тоник съм изпил там,на тая купчина желязо...
- dan40
- Автомобил: Alfa 156 2.0 TS
- Двигател:
Re: Потъна морска дискотека
scuba написа:dnes.dir.bg написа:Дискотека “Текила” буквално потъна в Несебърския залив, след като години наред общинарите бездействаха и оставиха съоръжението във водата.
Според справка, основна отговорност за “корабокруширалата” дискотека носи предишният кмет на Несебър Магдалена Мандулева, съобщи BurgasInfo.
Според нея общината като институция няма право да премести потъналото заведение в идеалния плаж на Стария град.
Отговорност за отстраняването на “Текила” може да поемат от Морска администрация или от Комисията по защита на потребителя.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ....ПОЧНА СЕЕЕЕ..... Скоро и хотелите тръгват на там.... Баси смотаната държава.... Поне тази година може да се гмуркам на дискотека
Тази новина е елексир за моите ушиХа дано колкото се може повече неща да потънат
Истината е, че беше гадно там![]()
![]()
![]()
![]()
Викаш у Син Сити е по-яко а

- AIR_MEN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joker написа:da__buzz написа:само не мога да разбера кво се радвате.
миналата зима или по миналата пак потъна и кво от това.
като се управи времето я вадят и купона продължава.
така ще стане някои ден и с хотелите ще паднат пак ще ги вдигнат и така до края на света :D
Абе вдигането на хотел да не е като от ерекцията.....сваляй -вдигай...сваляй -вдигай!!!!!!Те нека паднат един път......ДАЙ БОЖЕ!
еми аз само да допълня след тебе, че есента във влас до Марина Диневи почнаха 4 хотела да се строят и до края май месец някой от тях ще са в действие... и ако питаш мене текила пак ще я има и този път ще е доста по-добре... а и наистина ще е гот на алеята да има заведения... въпроса е само да са на южната страна, т.е. да са между пристанището и яхт клуба, защото ако са на северната страна няма да изкарат зимата... пък и някои североизточни времена в залива... а тези времена са бая там...
а лично моето мнение е, че когато направят в несебар нещо от рода на Планет Яхт ще си заслужава да се види...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”