Перник - Архив
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
е ми аз бях с току що измита кола (не я бях мил от Октомври)-така че следващия път ще я мия някъде около Юниmimovento написа:ама засрамете се вече с тия мръсни коли......nasko1978 написа:Много сме,Силни сме!Беше яко много хора много нещо!Ако е хубаво времето другия път - колите ви да са излъскани!![]()

- mimovento
- Автомобил:
- Двигател:
Дашо,бате ако трябва ще ти събираме по 50ст.на срещите за мивка.Ще ти се запече колицатаda6o_amvr написа:е ми аз бях с току що измита кола (не я бях мил от Октомври)-така че следващия път ще я мия някъде около Юниmimovento написа:ама засрамете се вече с тия мръсни коли......nasko1978 написа:Много сме,Силни сме!Беше яко много хора много нещо!Ако е хубаво времето другия път - колите ви да са излъскани!![]()

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
mimovento написа:Дашо,бате ако трябва ще ти събираме по 50ст.на срещите за мивка.Ще ти се запече колицатаda6o_amvr написа:е ми аз бях с току що измита кола (не я бях мил от Октомври)-така че следващия път ще я мия някъде около Юниmimovento написа:ама засрамете се вече с тия мръсни коли......nasko1978 написа:Много сме,Силни сме!Беше яко много хора много нещо!Ако е хубаво времето другия път - колите ви да са излъскани!![]()
![]()
ок събирайте,нямам нищо против

- Stef4o
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD
da6o_amvr написа:Какво става момчета???
Кой има мерак да дойде с мен на София!!!???!!
Казвайте,де не се притеснявайте
Баце, мерак има

Ама ще видим дали ще можем да се вместим във времето.....ако не успеем да дойдем на лук-а в Перник, може евентуално да дойдем направо на НИМ....
Много ще се радвам, ако отново видя пернишки люде на софийска, като януарската среща..

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
.:Stef4o:. написа:Баце, мерак има![]()
Ама ще видим дали ще можем да се вместим във времето.....ако не успеем да дойдем на лук-а в Перник, може евентуално да дойдем направо на НИМ....
Много ще се радвам, ако отново видя пернишки люде на софийска, като януарската среща..
Аз смтам да съм там!Дано има и други желаещи,да дойдат с мен

- vladote
- Автомобил:
- Двигател:
da6o_amvr написа:.:Stef4o:. написа:Баце, мерак има![]()
Аз смтам да съм там!Дано има и други желаещи,да дойдат с мен
Идвам, в колко на Лук-а?