~None~ написа:spokomen написа:Та сега ми трябват говорители а и ще трябва да си изтегля кабели до тях. С предните ще се справя горе долу, ама до задните нямам представа как най лесно се стига, какво ще трябва да свалям и от къде минава кабела - по тавана или долу по праговете. Изобщо всякакво инфо по въпроса ще ми е от полза.
Трябва да си изтеглиш следните кабели:
1.За ляв и десен високоговорител на задните врати.
Ако ще слагаш в поледстиве усилвател трябва да пуснеш още:
2. Кабел от ЦД-то до усилвателя ( бикновено чинчове ), добре екраниран шото после ще си биеш главата с брумовете и т.н.
3.Захранване за усилвателя .
4.Кабел за управление на усилвателя ( обикновено от плюса дето се прекъсва от ключа ).
Отпред се свалят пластмасовите панели под волана и този над краката на пътника.
2-та пластмасови прага от ляво и от дясно.
Пластмасите от двете страни които покриват коланите. Те са от 2 части. Първо се сваля горната ( с малко повечко усилие, на щипки ) и след това долната на щипки е и един болт в средата. Не може да ивздиш цялата че колана минава над нея.
Корите на засните врати на щипки са. Ако счупиш някоя при сваляне - споко - купуват се

Кабелите се прекарват от гнездото на касетофона, над краката на шофьора. Точно в ляво ще видиш една пастмасова кора която не си я свалил. А, ако и не искаш - кабелите могат да се "подпъхнат" отдолу.
прокарваш покрай гредите, теглиш нагоре и там преди пантата има гумено уплатнение през което минават остналите кабели. От там промушваш и твойте свързваш с колоната и си готов.
Кабелите за усилвателя.
Минават по същия път и пордължаваш към задните седалки. Вдигаш ги. Има още една пластмаса. За да не я сваляш щото е мизерия, с едно стоманено жило може да вържеш и изтеглиш кабела. След това е лесно - до багажника.
Аз моя усилвател съм го сложил под задната седалка, щото е малък и се побира.
Айде успех с монтажа