Колеги искам да ви се похваля за подаръка от женами за рождения ден бяхме в Турция на пазар да си купим някой дрешка.След като свършихме с пазара и предложих да си откарам колата в сервиз защото имах проблем с Ламбда-сонда просто да я погледнат и ако е по евтино да я сменя.Имах адреса на един сервиз намерих въпросния сервиз и о чудо обяснявам аз на собственика че имам проблеми с Ламбда-сонда и хората закачат веднага голфа на компа и човека вика проблем с Ламбда-сонда викам сменяме я ама колко струва ами 100$ вика човека сменяме я казвам аз човека доволен и аз.Сменят те Ламбда-сонда и шефа на сервиза ми вика няма ти я кората под двигателя викам имате ли кори да имаме колко струва пак питам аз той пак се смее и вика 100$ а много са му викам той вика ама кората е метална о взимам я той пак се смее и съм направил малко снимки на монтажа на кората.Забравих да спомена че въпросния сервиз е само за VW Ето и малко снимки:
и аз имам доста познати ,които си ремонтират колите там...особено по-скъпи и луксозни коли...една от старите Е -КЛАСИ ,от ония с безизразните 4 фара,претърпия мноо злобен оптичен тунинг-направо много добро изпълнение...поне в хасково сервизите ни са много слаби и масово народа се изнася към истанбул за ремонти...глобализация -ко да се прави...