нямаше самото гърне как да се захвани за тампона на колата за това заватихме две планки който са около 8 мм за да влязат в тампона и с 30 см се наложи да донадим тръбата за да си дойде всичко на мястото между новото гърне и останала част от това което остана
дайте мнение за крайно гърне
Той човека знае че има разлика между Ремус и Несс спорт не само в парите но и в качеството таа каза кви пари има и кво търси...и мога да кажа че на дълъг път точно това което съм си взел няма да накара главата ми да писне звука е много мек и приятен.Това че вие карате по хубави коли а не както каза един от вас...1.6 или пък голф еми такива възможности имам такава кола карам
ти като си газе и караш четворка еми евала по добра е от мойта.
нямаше самото гърне как да се захвани за тампона на колата за това заватихме две планки който са около 8 мм за да влязат в тампона и с 30 см се наложи да донадим тръбата за да си дойде всичко на мястото между новото гърне и останала част от това което остана
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Всеки трябва да се разполага спрямо чергата си
.
И мен ми настръгва косата като чуя звука на комшията на Порше ГТ2 ама нема $ сигурен съм че на всеки маняк би му станало готино да го чуе ... а колко пари струва да имаш такъв звук? Аз си сложих за 100лв. с монтажа и изрязах средно гърне доволен съм покрива изискванията ми.По темата, надува ми главата на дълъг път но в тиха кола не ми е гот да се возя на следващата кола това ще е първото нещо което ще сменя.
Със здраве.
И мен ми настръгва косата като чуя звука на комшията на Порше ГТ2 ама нема $ сигурен съм че на всеки маняк би му станало готино да го чуе ... а колко пари струва да имаш такъв звук? Аз си сложих за 100лв. с монтажа и изрязах средно гърне доволен съм покрива изискванията ми.По темата, надува ми главата на дълъг път но в тиха кола не ми е гот да се возя на следващата кола това ще е първото нещо което ще сменя.
Със здраве.
- edition
- Автомобил: VW Passat 5.5
- Двигател: AVF
Колеги, няма смисъл да се спами, аз също си търся гърне и то средно и задно. намерих един саит за покупка смятам на изгодна цена, но накрайника отзад е една тънка тръбичка, та мисълта ми удачен ли е вариянта с допълнителен накрайник?
http://www.aspo-bg.com/index.php?lang=b ... n=about_us
Някой ако знае нещо по-добро, ако може да сподели.
http://www.aspo-bg.com/index.php?lang=b ... n=about_us
Някой ако знае нещо по-добро, ако може да сподели.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 14:04, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”