Как се забавлявах днес с колегата Iago и неговите джанти
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- CvetanPavlov
- Автомобил:
- Двигател:
аз си купих същите за 400 лв и не ги проверих както трябва и се оказа,не че са криви а не ми станаха на главината!Парите няма как да си ги поискам защото аз съм си виновен:(
Последна промяна от CvetanPavlov на Нед 24 фев 2008 21:56, променено общо 3 пъти.
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Tishku написа:... ама не съм сигурен дали има смисал от темата ти колега...
Нали не искаш да кажеш, че е трябвало да си трая и да си изправям джантите за собствена сметка? Или, че бащата на Iago е будала, че накара сина си да ми върне парите? Или да си мълча и да се подхилвам скрито, когато някой ги купи на тая цена и си ги блъска в главата?
И, ако ти смяташ, че да търсиш качествена стока срещу парите, които даваш е глупаво, то аз не смятам така.
Не съм сигурен дали има смисъл от мнението ти колега ...
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- Gal
- Автомобил: МК7
- Двигател: DCYA 2018
на мен пък джантите ми бяха по-прави от нова немска, която никога не е слагана на кола , какво като са стари?
за 200к км съм изкривила само един път джанта
но криви ли са си джантите, няма как да са си добре на която и да било кола.
вибрации има, не само при висока скорост, при ниска просто не се усещат толкова...
що ли да сменя човек цялото окачване, щото джантите му били "добре" у гумите му били нови и "хубави", примерно?
тва от личен опит
аман от гумаджии и специалисти
за 200к км съм изкривила само един път джанта
но криви ли са си джантите, няма как да са си добре на която и да било кола.
вибрации има, не само при висока скорост, при ниска просто не се усещат толкова...
що ли да сменя човек цялото окачване, щото джантите му били "добре" у гумите му били нови и "хубави", примерно?
тва от личен опит
аман от гумаджии и специалисти
- dragomir1402
- Автомобил:
- Двигател:
прав е човека да си търси правата, младежа явно е търсел лесна печалба, не може да са ти добре гумите преди да ги свалиш като дойде сезона и после изведнъж криви, хайде една или две от неправилно съхранение, може и то гумите а не джантите, добре че си си взел парите.
а когато джантата е крива и на мерцедес и на трабант да я сложиш все ще се усеща.
а когато джантата е крива и на мерцедес и на трабант да я сложиш все ще се усеща.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”