Въпрос към пътуващите през Сърбия? Актуална информация?
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dobrinb написа:scirocco gt написа:Да де, ама ако земат да го признаят наште (Косово), дали сърбетата няма да ме потгонят?Ако си със Сирокото ще им остане само гоненето
Иначе през Румъния не те съветвам да минаваш - няма пътища там, ад някакъв е, поне за мен. По-добре през Гърция с ферито
Ше ме хванат бързо, щото резервоара събира 9л., което е около три километра

- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scirocco gt написа:Като карам през Сърбия за 10-11часа съм във Верона - около 1200 км., като не се налага да правя извращиния по пътищата.Карам максимум 150 км., което е в границите на приличното.
Дам аз миналата година се прибирах от Форли та точно за 11 часа си бях в София. Само по магистрала.
Обаче замисли се и за ферибота според мене! Аз тогава трябваше много да го чакам - около 12 часа, иначе нямаше да се замислям.
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи ше ти дам прясно Инфо в Петък или Събота.Щот аз тръгвам сега в срядаscirocco gt написа:Понеделник.veritas написа:И аз мисля да рискувам.Мразя Румънияscirocco gt написа:Сега говорих с един приятел от гранична полиция.Каза, чеза сега няма проблем, пътувало се нормално, аз май ще рискувам, щот Румъния![]()
![]()
![]()
![]()
Ти га тръгваш Ице???