Прецака ми се колата помощ!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
plamak
Автомобил:
Двигател:

Прецака ми се колата помощ!

Мнениеот plamak » Пон 25 фев 2008 21:00

Здравейте колеги.Първо ще ви кажа,че колата ми не е VW,но много харесвам вашия форум и знам,че сте много точни и отзивчиви,затова си позволявам да пиша тук,но ако модераторите преценят...!Писах и в спезиализирания форум,но там няма толкова хора като тук.Мазда 323-карах я около 200км и дне по едно време започна много да придърпва(беше вече топла)Придърпването беше мноооого "силно" едвам се движеше колата.При високи обороти се пооправяше,но докато стигне 3500 беше АД!!!Отидох на сервиз и оттам ми казаха,че може да е делко и защото то е сварзано с датчици и тем подобни неща на куб може да струва над 600-700лв,ако изобщо се намери!направо ми изправиха косата!В краина сметка смениха палеца,който се намира под капачката на делкото и за сега всичко е наред 7-8км вече.Утре ще сменя и свещите.Някой имал ли е подобен проблем?

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Пон 25 фев 2008 21:14

Щом след смяната на палеца работи нормално може и проблема да е бил от него !!! При мен се беше получило така веднъж, но после неможех и да запаля (след смяна на палеца всичко беше ОК)!!!

Потребителски аватар
policevidin
Автомобил: VW Golf 3 Modificated
Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996

Мнениеот policevidin » Пон 25 фев 2008 21:34

като си свалиш свещите погледни електродите дали са се изяли от искрите по принцип самият електрод е идеално кръгъл нещо такова Изображение
Но ако електродите на свещите ти са изострени (Приличащи на молив) то тогава сменяи!другият варянт е да ти е направил някой кабел от делкото оттечка (Някъде на тъмно става и вечер палиш колата гасиш фаровете и гледаш нидиш ли искра Сменяи кабелите и ГАЗ колко може)

plamak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamak » Пон 25 фев 2008 21:48

Кабелите ги мериха майсторите-казаха,че не са те.утре ще сменя свещите дано се опражи проблема!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”