lino_ написа:изцяло сиви!
окачване му трябва на голфа. И няма да стане като на неон-а КР-а спокойно

Какви асоциации само!
FreeSoul написа:Сивички ги прави, черните не са за теб и за тази кола, да не говорим,че черни с червено има вече, а сиви не

Предполагам FreeSoul, и ти визираш джантите на колегата
neon (ако съм объркал, моля те поправи ме! Благодаря)Аз просто загубих ума и дума след като прочетох за това уникално сравнение между проекта на нашия колега
bomber и джантите на колегата
neon.
Нямам представа по-какъв точно критерий са сравнявани джантите но, смятам че е нереално да се прави сравнение между
Алуминиева джанта и
Метална джанта. Това че участват (участват защото дори не са по един и същ начин боядисани тези джанти) не значи в никакъв случай че колегата
bomber e решил да копира "дизайна" от колегата
neon.
lino_ написа:И няма да стане като на неон-а КР-а спокойно 
Все пак оцветяването на джанти в черно и червено мисля че не е измислено от българин.
Колега
FreeSoul, не знам дали автора на тази тема иска да знае, но на мен ми стана интересно. Моля те сподели защо смяташ че "
черните не са за теб и за тази кола, да не говорим,че черни с червено има вече". Аз лично мисля че черните джанти са "измислени" преди много време и това не е попречило да се правят и до днес такива. Също така (лично мнение) мисля че тези джанти са с оригинален сив цвят!
Още не мога да повярвам какви сравнения се правят в този форум - Алуминий VS. Метал
Специално за колегата
lino_:
Аз лично не виждам особено големи прилики, да не кажа никакви!
Всичко това е лично мое мнение не карам никого да се съгласява с мен!