Ами съжалявам ако дублирам тема.Мисля че тази дори и дублирана пак ще е от полза ,а и ми се видя доста по подробна от предишните които съм срещал в нета.
copy от data.forum
ЕТО ИНФО КЪДЕ СА КАМЕРИТЕ:
Забелязани са камери на КАТ на следните места в София:
1. На бул. Н.Вапцаров пред Sofia Land и там където се съединява с Черни Връх - камерите са в 2-те посоки (60км/ч)
2. На околвръстното пред McDonalds(посока Студентски Град) в края на разширението - камерите снимат в 2-те посоки (май беше 40км/ч ограничението)
3. На Цариградско шосе пред Експо Центъра и Тойота - камери в двете посоки (80км/ч)
4. Хотел Хемус. Монтирана е на стълба на светофара, на който спирате идвайки от
бул."Арсеналски" към хотела. Представлява една голяма кутия и камерата е вътре. Има поставено и осветително тяло, което да осветява района на платното точно около стоп-линията, така че снимките ще стават хубави и ясни и през тъмната част на денонощието. Правели по пет снимки на кола.
5. На бул.България между НДК и моста на бул.Витоша
6. Пред строителния техникум, която хваща ако минаваш по трамвайната линия.
7. Ботевградско шосе - караулката на КАТ при разклона за Кремиковци точно срещу сервиз "Инкотар". Гледат посока Ботевград и Кремиковци.
8. На бул.Сливница (посока Сточна Гара) точно преди светофара/кръстовището с Христо Ботев ако погледнете вляво (откъм реката), 10-15 метра преди светофара ще видите на един стълб (около 10 метра височина) една сива кутия която гледа към кръстовището.
9. Булевард Сливница и Раковска посока Лъвов мост
10. Булевард Сливница & Опълченска посока Константин величков
11. Строителният техникум(синьото кафе)кръстовището-3 бр.
12. Бул.Патриарх Евтимий(по подока НДК)-1 бр. еднопосочна
13. Цариградско шосе(до ЕКСПО център)-4 бр.;м/у Оплов Мост и хотел Плиска(в двете посоки),м/у Окръжна Болница и отбивката за жк.Дружба(в двете посоки)-настроени са само за крайна лява лента(т.е. ако се движиш със 100 в средната,или крайна дясна не те хващат)
14. Камера и на кръстовището срещу УНСС, пред Студенска поликлиника, която гледа към кръстовището, пък около обръщалото на 280 и 94 пред НСА висят патрулки почти постоянно
15. Най-новите 2 са на бул. Тодор Александров на влизането и излизането от тунелчето за Люлин.
16. бул. "Драган Цанков" при спускане от радио кулата към БНР на около 100 метра преди пешеходната пътека и 150 метра след знака за ограничение за 40 км/ч (камерата е настроена за 70 км/ч)
..::Added::..
by
StumpS
17. Овча Купел, Обиколна, точно след топлофикация, настроена на 60км - добавена от XAX
18. На бул.Св.Климент Охридски на първия светофар след OMV,срещу раковата болница. - добавена от theaviator
19. На ул.202 към Надежда (при тецовете) - в едната посока малко след Shell и в другата преди OMV.На 202 е за скорост и със сигурност работи (там ограничението е 40) !!! - добавена от theaviator
Мобилни камери: 1. Бял форд Ескорт със затъмнени странични и задно стъкло С8202АХ от старите (белите без синята лента с знаменцето) много често спира на сфетофара пред КАТ и дебне за нарушители.
2. Бяла Лада, движеща се по бул. България - добавена от mechobig
3. На излизане от София на магистрала Тракия преди сервиз Пежо-срещу резиденция Враня - добавена от PLOCHKATABG
4. Доста често се забелязва на моста към летището-КОЛАТА Е ЖЪЛТ DAEWOO RACER от тези които са като OPEL KADETT ,все едно такси но няма табелка за такси отгоре отличителното е че е с ЧЕРНИ стъкла и по-стар номер(имам предвид че е чисто бял)и паркира между двете платна - добавена tedier
Камерите са настроени на 29 километра над разрешената скорост! - добавено от mechobig
Камерите на КАТ !!!
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Ами то всеки пуска теми за тия камери... те полицията си признаха, че нямат камери, обаче теми по форумите бол!
Камерите са само в коли!
Нека някой ако е видял камера някъде да я снима и да каже - ето тва е камерата на бул XXX - така изглежда, а не само да си чешеме езиците!
Имаше само една единствена камера на х-л "Хемус", която беше монтирана пробно, но по-късно беше свалена поради неясни причини.
Мисля имаше из форума колеги, които са ги снимали и са ходили да се гледат - те ще потвърдят, че всичките снимки са от кола, а не от стационарна камера.
Ако на тия сичките места имаше камери, мен щяха да ме викат всеки ден в КАТ по няколко пъти.
Камерите са само в коли!
Нека някой ако е видял камера някъде да я снима и да каже - ето тва е камерата на бул XXX - така изглежда, а не само да си чешеме езиците!
Имаше само една единствена камера на х-л "Хемус", която беше монтирана пробно, но по-късно беше свалена поради неясни причини.
Мисля имаше из форума колеги, които са ги снимали и са ходили да се гледат - те ще потвърдят, че всичките снимки са от кола, а не от стационарна камера.
Ако на тия сичките места имаше камери, мен щяха да ме викат всеки ден в КАТ по няколко пъти.
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Виж сега ,търсачката не бачка и не мога да проверя дали има или няам такива теми.Просто я видях и реших да я постна.Ако решат има модератори които да си решават.А и то си пише сабелязани са ,а не работят.Който иска да се съобразява ,който иска да си кара с 120км.Отделно от това има значение дали пред теб или зад теб има автомобил ,защото доколкото знам ако се движишв пакет с други автомобили много трудно ще те снимат.
Последна промяна от dready на Пет 28 окт 2005 6:52, променено общо 2 пъти.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 15:26, променено общо 1 път.
- warrior
- Автомобил:
- Двигател:
Li4o написа:warrior написа:ех,на тея КАТ как и се нервирам вчера ходих за село и карах около 200км и отя от КАТ излиза а аз щех да го блъсна кат го напсувах айде са с 24 точки в талона ми Drive мнтого се нервирам сега
Само не разбрах какво искаш да кажеш с този пост и за какво се нервираш....
искам да кажа че имах 45 точки и за превишената скорости и дето карах силно и неспрят на това място дето ми казаха и мо всиха 24 точки за това се нервирам чаткаш ли?
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
warrior написа:искам да кажа че имах 45 точки и за превишената скорости и дето карах силно и неспрят на това място дето ми казаха и мо всиха 24 точки за това се нервирам чаткаш ли?
Аз пък си помислих, че искаш да ни кажеш какъв голем рацер си

Иначе чаткам, ама когато се допускат правописни грешки във всяка дума малко не схващам смисъла...ама явно проблемът е в мен...споко

П.С. А да, ми не разбрах на себе си ли се нервираш или на КАТ, че са си свършили работата отлично