Вече убиват и банкери

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Сря 26 окт 2005 16:25

ACCELERATOR написа:Въпроса е с какви пари е изградил империята.. Държавни. Също като Илия Павлов. Кюлев е работел в МВР, баща му е бил дългогодишен служител там, отдел убийства... През '88 е създал ЧАСТНА консултантска фирма... :roll: Че кой по това време е имал частна фирма, пък камо ли - консултантска?!
Тия хора са пионки. И когато си свършат работата, или се помислят за важни - просто си отиват.

Точно така, Кюлев през осемдесетте години работи в сектор "Тежки криминални престъпления" на МВР.....
Един от най-добрите ми приятели в средата на 80-те е арестуван именно от милиционерът Емил Кюлев.....
Просто му дойде реда и на него.....

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 26 окт 2005 17:23

ivan4o написа:колега, тия пари не се изкарват с много труд

E със сигурност и с лежане не се изкарват :) :twisted: :twisted: :heavymetal: :D

Потребителски аватар
Syncro
Автомобил: Passat 1.8T
Двигател: ANB 1999
Контакти:

Мнениеот Syncro » Сря 26 окт 2005 20:35

Със сигурност си го е заслужил по някакъв начин.Не се плащат хиляди левове на наемни убийци за невинен гражданин,нали?
Лошото е,че много невинни граждани си патят от това.Този с Ауди-то какво е виновен?Аз какво съм виновен та да пътувам от София до В.Търново за близо 4 часа...........Само паспорт на кучето не ми искаха и само капака на двигателя не съм отварял

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 26 окт 2005 20:47

Бе те ако си бяха вършили работата в началото това изобщо нямаше да се случи ... И преди всичките се изредиха да говорят как по тяхно време не било ставало така и как това било с цел да не велзем в евросъюза ... Глупости... Могат да ги привикат всичките и да наложат ред ама няма изгодаааа.... колкото до невинноста ... казах в каубойски времена сме ... може да са го гръмнали за 100 причини като се почне от това че не е искал да се лиши от някоя от стотината си фирми си в полза на някой друг..... няма и да разберем ..... и все ще си гърмят ....

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Сря 26 окт 2005 21:03

ACCELERATOR написа:Въпроса е с какви пари е изградил империята.. Държавни. Също като Илия Павлов. Кюлев е работел в МВР, баща му е бил дългогодишен служител там, отдел убийства... През '88 е създал ЧАСТНА консултантска фирма... :roll: Че кой по това време е имал частна фирма, пък камо ли - консултантска?!
Тия хора са пионки. И когато си свършат работата, или се помислят за важни - просто си отиват.

Много се радвам като видя умни проницателни мислещи хора :D

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Чет 27 окт 2005 18:05

и мен ми е драго като чета коментарите, а се изнервям от глупостите, които говорят по медиите .. Славчо снощи само дето не се разплака по телевизията, 20 пъти повтори "човек със светъл, легален бизнес"! Аман от позьори! България е толкова малка страна и всички са толкова вързани един с друг, че няма начин да отвориш преуспяваща сергия за дъвки без някой да стои зад теб, да ти помага в дадени моменти или ти да помагаш на някого! В цял Свят е така, просто тук сме една шепа хора и се знае ..

Преди две вечери бях с няколко колоритни бандита, няма да им споменавам имената, но единия от тях е обявяван четири пъти за национално издирване и ядохме и пихме в три заведения подред, най-необезпокоявано в центъра на София, всички ги познават, но проблеми няма ... Полицайте ни спряха движението да минем с колите .. Е?

Тия простотии, където се говорят са за сълзливите баби и новините от 20ч. Един хайдутин по-малко, друг ще дойде на неговото място, този ще го забравим и Света ще продължи да се върти! Ще се изчистят тия, къде направиха парите навремето, ще се изчистят хората, които ги знаем .. и всички ще са с чист бизнес и легални доходи! Навсякъде е така, не сме открили топлата вода ние, просто късно ни прекараха ТЕЦ-а ..

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Чет 27 окт 2005 18:22

Sir T написа:не сме открили топлата вода ние, просто късно ни прекараха ТЕЦ-а ..

:lol: много добре казано :)

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Чет 27 окт 2005 20:55

Това че му е отказана US виза доказва колко му е чист бизнеса

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 27 окт 2005 21:41

Хаха те американите отказаха виза на майка ми дето искаше да иде на почивка за коледа ..... в посолството какви са индианци. Всъщност ако някой си мисли, че проверяват хората на който им дават виза.... по усмотрение преценяват ... аз какви криминални индивиди познавам на които им дадоха виза ...... а майка ми дето последното нещо дето ще направи е да си прецака хубавия живот тука за да имигрира .... Aз по приличам на имигрант, а ми дадоха 5 годишна виза ... има още две години давност ама тука са повечето парицииии :)

Да не забравя там един ми се разсърди понеже му казах че BMW са германска марка..... Дори звъня на шефа си да пита .... Да не говорим че смятат Jetta 3 (в Европа известно като Венто за ужасна кола)

Потребителски аватар
warrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот warrior » Съб 29 окт 2005 10:02

вече българя се освободява от мафьоти и вече няма обийства и ще обият всички мафьоти. :roll:

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Съб 29 окт 2005 13:32

:deal xa xa xa

Потребителски аватар
warrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот warrior » Съб 29 окт 2005 13:38

:evil: spam xa xa xa спамер спамерче ха ха ха

Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mucho » Съб 29 окт 2005 16:15

дубре бе аз ни моа разбера що за народ сме ний?! ...

... ету ся убили някой (дали е гангстер, мафиот и прочее ели не е, мен лично ноу ноу ни ма грей, пък и както са казва за мъртвите ели добро ели нищо)...

... убачи умъ ми не гу пубира като как е възможно гат пуцнат някой със "съмнителна" репутация и после лееееелеееее сички медии и сичко живо ама по една седмица ма само с тва ми задръстват ушите бе баси и в двете нули да влезна и там по тръбите пак за поредното показно убийство че слушам аман!!! ...

... в същото време когато някой истински българин, прослави името на България и то по цял свят, да вземем например Веско Топалов със световната си титла по шахмат (даваме ли си сметка въобще ко значи туй?!) ... а сещаме ли са, че и при жените пак българка - Антоанета Стефанова, държи титлата, че ако не греша и за ветерани май шампион пак е българин - Любчо Спасов ...

... та да са върна на мисълта си - гат такиа българи са прочуят, то тва се отразява за ден, максимум два и след туй потъва, убачи пуцнат ли некуй бандюга глей кво стаа ...

... за жалуст и наш'ту форумче не е изключение - е глейте ко стаа с тая тема, и ако някой са сеща ква скромничка беше темата за Веско Топалов (дет май май вече и я нема) - не, че иам нещу против, нал уж сме демоскратос, ама е жалко ...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”