Здравейте колеги, на скоро си закупих Б-Ксенонова система и си я монтирах, но имам няколко неща които не ми харесват в нея и искам да питам при всички ли е така.
1. Когато си пусна фаровете има около 5-10 секунди загряване на газта в тях (има ли такива които нямат такъв момент?)
2. Сутрин когато е малко по хладно и си пусна фаровете има случаи в които нито единия нито другия фар тръгват или само единия тръгне и трябва да ги паля и гася до като не тръгнат и двата ... после като загреят няма проблем, но ме дразни този факт ! И нз ако е по студено дали ще тръгнат изобщо ?

Въпрос към хората с Ксенонови системи !
- MomoRacing
- Автомобил:
- Двигател:
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1. По принцип всички ксенони се палят със светкавица и постепенно изграват - така е нормално. При мен става за за няколко секунди, когато е много студено максимум до 5 секунди, дори по-бързо. При теб ако е до 15 секунди е много
2. Втори въпрос ти е свързан с баластите, които палят крушката. По-евтините ксенон системи имат тази склонност да не палят на студено.
Това е от моя личен опит. Аз не съм имал проблем и на -20 градуса. Не е хубаво да палиш и гасиш фаровете през няколко секунди, защото се скъсява живота на крушката.

2. Втори въпрос ти е свързан с баластите, които палят крушката. По-евтините ксенон системи имат тази склонност да не палят на студено.
Това е от моя личен опит. Аз не съм имал проблем и на -20 градуса. Не е хубаво да палиш и гасиш фаровете през няколко секунди, защото се скъсява живота на крушката.
- Schwepsi
- Автомобил: Golf 4 GTI
- Двигател: ARL 2003
Аз не че имам голям опим ама в големите студове нямаше ядове. Моя е Луксима и му дават 4е до -40 няма ядове.
При мен пък се получават ел. магнитни смущения и ми пръщи радиото.
Може би кофта маса ама нямам време да я проверя.
П.С Иначе ксенона е супер само суперлативи за сиситемите !!!
Вече Си виждам
При мен пък се получават ел. магнитни смущения и ми пръщи радиото.
Може би кофта маса ама нямам време да я проверя.
П.С Иначе ксенона е супер само суперлативи за сиситемите !!!
Вече Си виждам

- MomoRacing
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти: