Дон Хуан Голфа написа:Eми така е...като не могат да си позволят по-нови коли и почват да избиват комплекси и да пишат глупости....без коментар!!!
p.s.
за колегата "chy" имам впредвид ....
Е аз го казах по по-индиректен начин от теб... но да

Дон Хуан Голфа написа:Eми така е...като не могат да си позволят по-нови коли и почват да избиват комплекси и да пишат глупости....без коментар!!!
p.s.
p.s.
kipi написа:.......
chy написа:kipi написа:.......
СИЛА си братче-признавам ти го.....
Дай БОЖЕ всекиму.....
Мислех да не ти отговарям и на твоите питанки....ама.....
Само един съвет....приятелю....
Уважавай мнението на хората....Може и да ти хареса....
![]()
![]()
![]()
Виждането за стойност при всеки е различни![]()
Ти би инвестирал в движимо имущество....аз инвестирам в недвижимо такова![]()
Карай си новите коли,жив и здрав бъди-това е моето пожелание....
а колкото до риторичните въпроси....всичко е въпрос на мнение-не мислиш ли??????
Айде със здраве......
archimedes написа:явно е вече че форда отпада. сега съм се концентрирал върху опел или голф. видях един голф 4 '98 с клима 1.4 16в от италия за някъде за 7700 дали е нещо съмнително???? другия вариат е подобено но вече каран в бг и им подръжка по него но за 8000. третия е 1.6 16в '98 с клима само че 8500 пак от италия дали е възможно примерно да му сваля 400-500 лв на последния. другия вариант е Опел астра 1.6 16в които е от швейцария. уж има сервизни документи но разбрах че тези неща се фалшефицират добре. последния вариант е 1.4 16в който е италиански но пък е дошъл на собствен ход. И още един въпрос ако колата е без транзитни номера а моята регистрация е в монтана и се наложи там да се регистрира какви са вариантите да се придвижва на собствен ход подоба кола. чух че в автокъщите имат транзитни номера които могат да се ползват но не знам колко е легално. другия вариант ако има такъв може ли да се вземе от КАТ подобен временен номер и какво трябва да се прави
kipi написа:archimedes написа:явно е вече че форда отпада. сега съм се концентрирал върху опел или голф. видях един голф 4 '98 с клима 1.4 16в от италия за някъде за 7700 дали е нещо съмнително???? другия вариат е подобено но вече каран в бг и им подръжка по него но за 8000. третия е 1.6 16в '98 с клима само че 8500 пак от италия дали е възможно примерно да му сваля 400-500 лв на последния. другия вариант е Опел астра 1.6 16в които е от швейцария. уж има сервизни документи но разбрах че тези неща се фалшефицират добре. последния вариант е 1.4 16в който е италиански но пък е дошъл на собствен ход. И още един въпрос ако колата е без транзитни номера а моята регистрация е в монтана и се наложи там да се регистрира какви са вариантите да се придвижва на собствен ход подоба кола. чух че в автокъщите имат транзитни номера които могат да се ползват но не знам колко е легално. другия вариант ако има такъв може ли да се вземе от КАТ подобен временен номер и какво трябва да се прави
Старай се да избегнеш кола от италия... не че няма читави или обратното - от германия няма трошки но... шансовете са различни.
малко ме очудва че спомена Голф 4 1,6 16в. 98ма. Мислих, че 98ма са произвеждани само 1,6 8V? може би греша... колеги?
В крайна сметка - правилния избор е този който ти грабне окото. избери най-малкото зло... а все с нещо ще трябва да направиш компромис. на мен например ми се искаше да намеря кола на малко по-малко км, но жертвах това в името на други неща по возилото което взех. няма как.
в оригинала е BAMES - "Bark At the Moon and Eat Shit"chy написа:"....срещу луната и бъди щастлив"-Р-Марчинко-"Свирепия"
(това са книги....не цитати
)
kipi написа:Дон Хуан Голфа написа:Eми така е...като не могат да си позволят по-нови коли и почват да избиват комплекси и да пишат глупости....без коментар!!!
p.s.
Е аз го казах по по-индиректен начин от теб... но даи ти си явно на моето мнение
joker написа:.....и ние досущ като индианците са радваме на шаренкото и лъскавото без да виждаме колко хитро ни изработват.....
Cherepaha написа:joker написа:.....и ние досущ като индианците са радваме на шаренкото и лъскавото без да виждаме колко хитро ни изработват.....
Нали. Друго си е да е спряно от призводство преди 20 години.![]()
![]()
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта