dkalof написа:аз не мисля да живея цял живот та сега гледам да става по убаво и по убаво

groznika написа:От мен два съвета:
Виляне, недей прибързва със заключенията. Поне първо виж нещата на живо.
Митко, не се връзвай толкова на критиката. В някои случаи тя е градивна. Съмнявам се, че тук някой не ти мисли злото или пък се чуди как да се заяжда с теб целенасочено
Хайде със здраве пичове
joker написа:На Ладата с 40 кг багаж задника увисва като на 100 годишна старица на опашка за социални помощи....
дали точно тези пружини ще ти вършат работа?
joker написа:NovobranecGT написа:От няколко места съм чувал, че ЗАЗ-ови пружини пасвали перфектно отзад(на Голф 2)
Ами то както е тръгнало на соцориентация хайде нека и аз да предложа вариант...
Пружини от Т-34 цялата ВТОРА СВЕТОВНА ВОЙНА СА ИЗКАРАЛИ И НИКОМУ НЕ СЕ Е НАЛАГАЛО ДА СМЕНЯ ПРУЖИНА е освен след "целувка" от " Panzerfaust":lol:![]()
....Ами да....колко му е да се приспособят
Извинявам се колеги ама темата почна да звучи като реклама на презервативи направени от гуми на КАМАЗ.....
Допълнителна информация:
Газова уредба Ловато, лети джанти 15' с гуми 195/50 с борд, спортен волан, спортни хомосексуалисти, спортно гърне, нов акомулатор, нова тапицерия, маска без емблема, кристални фарове, сменен ремак на динамото и застраховка до края на март и др Колата е в мн.добро състояние просто е стар но перфектен за годините си.Моля хора които не са заинтересовани от колата да не спамят темата.
GSM - 0885444294 Ивелин от Русе съм.
Ето снимки:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта